S'està cercant, espereu....

Estàs en: ACTUALITAT

Escola de Pares i Mares - València

Vés enrere Escola de Pares i Mares

Tornar

Més de 450 persones participaran en els cursos de la Escola de Mares i Pares

García: “El programa facilita recursos i assessorament per a promoure en els alumnes valors i habilitats socials que els allunyen de les addiccions”

• El programa forma part del Pla Municipal de Drogodependències del Servici Municipal d'Addiccions

07/02/2022

El Servici d'Addiccions de la Regidoria de Salut i Consum de l´Ajuntament ha iniciat les sessions del nou curs de l’Escola de Mares i Pares, en les quals ja hi ha preinscrites 424 persones. El programa va dirigit a famílies amb estudiants matriculats a les escoles infantils, centres de primària i instituts educatius de la ciutat de València i té previst celebrar enguany un total de cinc sessions d'hora i mitja de duració. En total, participaran 18 col·legis de centres d'ensenyaments de Primària, Secundària i Batxiller, i 7 col·legis d'Educació Infantil de la ciutat.

 

El programa “Escola de Mares i Pares” té lloc cada any des de 1994, i se celebra en el marc del Pla Municipal de Drogodependències del Servici d'Addiccions. Les sessions tindran un format presencial excepte per a pares i mares que tinguen fills matriculats a les escoles Infantils fins a 6 anys, que es realitzaran tant presencialment com online.

El regidor de Salut i Consum, Emiliano García, ha manifestat que “l'Escola de Mares i Pares” ofereix informació i coneixements sobre diferents temes, com ara psicològics, pedagògics i de Salut, amb la finalitat de proporcionar-los recursos i un espai que els ajuden en la seua pràctica educativa i que els puga servir en esta tasca tan important com és l'educació de les seues filles i fills”.

“El Programa facilita als mares i pares més recursos educatius, formatius i d'assessorament per a promoure en les seues filles i fills actituds, valors, habilitats personals i socials sanes, així com el desenvolupament de la personalitat que els permeta afrontar, de manera responsable, la realitat de la seua vida, i els ajude a allunyar-se del món de les addiccions”, ha conclòs el regidor.

Recursos multimèdia

Emiliano García