S'està cercant, espereu....

Estàs en: AL TEU COSTAT

DOCKS. Presentació de projectes alternatius per al seu aprofitament privatiu - València

Vés enrere DOCKS. Presentació de projectes alternatius per al seu aprofitament privatiu

Tornar

DOCKS. Presentació de projectes alternatius per al seu aprofitament privatiu

SERVICI DE PATRIMONI
SECCIÓ PROPIETATS IMMOBILIÀRIES II
Exp. 05301/2022/000363 00.

 

Obert el termini de presentació de projectes alternatius al presentat per a l'aprofitament privatiu de l'edifici DOCKS, en la Marina de València, per a la instal·lació d'un Centre de Dades TIER III d'última generació i la Seu d'Innovació NTG a València.

 

L'Ajuntament de València ha aprovat la declaració d'interés públic i l'admissió a tràmit d'una sol·licitud presentada per l'empresa Nethits Telecom Group per a l'aprofitament privatiu, sota la fórmula jurídica que es determine, de l'edifici de propietat municipal, conegut com “Els Docks”, situat en la Plaça de la Duana, 1 i carrer Marcos Sopena, en la Marina de València.

Aquest projecte té per objectiu situar en l'edifici un Centre de Dades TIER III d'última generació i la Seu d'Innovació NTG a València.

 

S'ha publicat en el Butlletí Oficial de la Província de València número 159, de data 19 d'agost un anunci a fi atorgar la deguda publicitat a la proposta formulada. Aquest anunci obri un període de 30 dies hàbils (de dilluns a divendres excepte festius) durant el qual podran presentar-se projectes alternatius, a fi de que qualssevol altres interessats puguen presentar un projecte a desenvolupar en l'edifici, sempre que aquests projectes pogueren ser considerats d'interés general.

Text de l'anunci del BOP en format pdf (417 kb)

L'expedient E 05301 2022 000363 00 que es tramita per a, si escau, aprovar l'atorgament de l'aprofitament privatiu sol·licitat, pot consultar-se en el Servei de Patrimoni de l'Ajuntament de València, situat al Carrer Amadeu de Savoia, 11-Pati B- Primera Planta, en dies hàbils (de dilluns a divendres excepte festius) de 9 a 13.30 hores. Per a això pot sol·licitar-se cita prèvia en els telèfons 962081212 i 962081267 i en el correu spatrimonio@valencia.es (posant com a assumpte “CONSULTA EXPEDIENT DOCKS”).

Les proposicions alternatives podran presentar-se en la seu electrònica de l'Ajuntament de València durant l'indicat termini de trenta dies hàbils comptats a partir de l'endemà a la publicació de l'anunci en el Butlletí Oficial de la Província, és a dir, fins a les 0.00 hores del dia 1 d'octubre.

Dades de la campanya:

Publicació oficial: BOP n. 159 de 19 d'agost de 2022

Termini des de: 22 d'agost 2022

Termini fins a: 30 setembre 2022, tot dos inclusivament.

Registres Municipals

Registres Municipals

Pot trobar este document en: