Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

Dissabtes diveractius. Junio - València

Vés enrere Dissabtes diveractius. Junio

Volver

Comença el període d'inscripcions als Dissabtes Diveractius de juny

• Imatge d'un dels tallers dels Dissabtes diveractius

27/05/2024

  • Este mes s'han programat els tallers titulats “Com et pots moureper València?” i “Les lletres del canvi”
  • L'Observatori del Canvi Climàtic oferix tot l'any ludoteca, contacontes, manualitats i tallers, entre moltes altres activitats
  • Totes les propostes són gratuïtes, però és necessari formalitzar la inscripció

El període d'inscripcions per a participar en els Dissabtes Diveractius del mes de juny de l'Observatori del Canvi Climàtic comença hui dilluns, 27 de març. Es tracta, com és conegut, d'una proposta de la Fundació Clima i Energia, dirigida a les famílies, en la qual dos dissabtes al mes, en horari al matí, s'oferixen activitats perquè pares, mares, fills i filles puguen aprendre d'una forma divertida i lúdica a conservar el planeta i lluitar contra el canvi climàtic.

La programació compta amb propostes de ludoteca, contacontes, manualitats i tallers, entre moltes altres activitats, totes gratuïtes encara que és necessari realitzar una inscripció prèvia.

Este juny s'han preparat dos tallers, que se celebraran els dies 8 i 15. El primer d'ells, per a participants a partir de 6 anys d'edat, es titula “Com et pots moure per València?” En ell, les famílies assistents es “convertiran” en un mitjà de transport i hauran de circular per València enfrontant-se a les diferents circumstàncies reals que succeïxen en una ciutat i que influïxen en el trajecte. L'objectiu és que els xiquets i xiquetes, i també els seus familiars, puguen aprendre les diferents alternatives de mobilitat disponibles a la ciutat i els efectes sobre el canvi climàtic. A més, a través d'un quizz de preguntes i respostes, aprendran també hàbits saludables per a nosaltres i per al nostre entorn que poden adoptar diàriament.

El dia 15 es durà a terme el taller “Les lletres del canvi”, un joc de preguntes i respostes que abordarà, d'una manera lúdica i divertida, diferents conceptes i vocabulari de l'àmbit mediambiental, especialment relacionats amb el canvi climàtic: les seues causes i conseqüències, i possibles solucions. Els equips hauran de respondre preguntes, i se'ls oferix, com a pista, la lletra inicial de la resposta, o una de les lletres del terme correcte. L'activitat està pensada per a participants a partir de 9 anys d'edat.

L'Observatori del Canvi Climàtic compta també amb un racó biblioteca-ludoteca, on xiquets, xiquetes, adolescents i majors poden dedicar temps a dibuixar, jugar als jocs de taula i llegir llibres, tot això amb continguts relacionats amb la protecció mediambiental.

Les persones i famílies participants poden formalitzar la seua inscripció en l'enllaç:

https://forms.gle/oNZhsHkyaP5f7HXf9

o en els telèfons de contacte: 96 106 15 91 - 96 105 91 02