S'està cercant, espereu....

Estàs en: ACTUALITAT

Cursos idiomas - València

Vés enrere Cursos idiomas

Tornar

La regidoria de Joventut ofereix 460 places gratuïtes per a cursos d'anglés i valencià

Enguany s'oferixen 265 places més que en l'anterior edició. El període d'inscripció estarà obert de l'1 al 15 de setembre

• Cursos d'idiomes

25/08/2021

L'Ajuntament de València, a través de la regidoria de Joventut ha posat en marxa una nova edició de “Idiomes Joves”, un programa per a facilitar que les persones joves de València puguen aprendre idiomes de manera gratuïta mitjançant cursos formatius i de conversa en anglés i valencià. Les classes es realitzaran des del 20 de setembre al 15 de desembre. La regidora de Joventut, Maite Ibáñez, ha explicat que “saber idiomes és una de les competències més demandada en el món laboral i, per això, hem creat aquests cursos d'idiomes gratuïts, que afavoreixen la igualtat d'oportunitats”.

 

La iniciativa pretén fer costat a les persones joves que vulguen aprendre, millorar i perfeccionar aquests idiomes, així com millorar les opcions d'ocupabilitat, mobilitat o superació dels exàmens oficials. Els cursos es duran a terme durant els mesos de setembre a desembre en horari de demà o vesprada, perquè els interessats i les interessades els puguen compaginar amb els estudis o el treball.

Els cursos de valencià oferits són nivell B2 i C1, mentre que els cursos d'anglés són nivell A2, B1, B2 i C1. Els grups de conversa (speaking) en tots dos idiomes també disposen de diferents nivells. Tant els cursos formatius com els grups de conversa, que començaran el 20 de setembre i finalitzaran el 15 de desembre, seran impartits a les aules de l'edifici de la regidoria de Joventut (Espai Jove VLC), en Centres Municipals de Joventut o a través de classes en línia.

Ibáñez ha destacat que “els cursos d'idiomes són una de les activitats més demandades, com reflectix el creixent nombre de sol·licituds, per això, hem augmentat el nombre de places i ampliat torns i horaris”. En esta edició s'oferixen 460 places, de les quals 260 són per a anglés i 200 per a valencià, enfront de les 365 que es van oferir al setembre de l'any passat, o les 195 del mes de març d'este mateix any.

La regidora ha valorat que “estos cursos d'anglés són adequats per a aquells que ja coneixen l'idioma, però necessiten posar-lo en pràctica, expressar-se d'una manera més adequada, ampliar el seu vocabulari o millorar la comprensió oral i escrita”, i ha afirmat que “obtindre la titulació oficial de valencià és en molts casos necessari per a optar a determinats llocs de treball, oposicions o estudis universitaris, per la qual cosa, mitjançant l'augment de places, donem resposta a esta demanda”.

 

Inscripcions i concessió

 

Aquelles persones que desitgen inscriure's el podran realitzar a través de la pàgina web de la regidoria de Joventut www.joventut-valencia.es. Les places s'assignaran per ordre d'inscripció. Abans de realitzar la inscripció, s'haurà de realitzar una prova de nivell. Les inscripcions romandran obertes fins a completar les places oferides.

Recursos multimèdia

Maite Ibáñez