Covid en aguas residuales - València

Covid en aguas residuales

Tornar

El nivell de presència de la covid-19 en les aigües residuals es manté baix

Elisa Valía destaca que en molts sectors s'han trobat valors negatius en diferents dies, i agraeix l'esforç col·lectiu de la ciutadania per a frenar el virus

• En molts sectors s'han trobat valors negatius

22/04/2021

Els resultats de les anàlisis que es realitzen en la xarxa de sanejament de la ciutat de València per a detectar la presència de coronavirus en les aigües residuals “continuen sent bons”, segons ha explicat este matí la regidora del Cicle Integral de l'Aigua, Elisa Valía.

 

La regidora ha precisat que la ciutat es manté en uns “nivells molt baixos, similars als que es van registrar a principis de l'estiu passat”. A més, ha destacat que en molts sectors s'han trobat valors negatius en diferents dies de proves”. “Es tracta d'una situació que en els últims mesos no es donava però que sí que s'està succeint en les últimes setmanes”, ha subratllat.

El nivell en general és baix i el que farem és valorar si es canvia algunes de les condicions de l'estudi a causa de l'avanç en la vacunació per a adaptar-lo a la nova situació. Elisa Valía ha felicitat la ciutadania per “la responsabilitat amb la qual està actuant” i ha agraït “l'esforç està fent per a aconseguir frenar la crisi sanitària”.

Recursos multimèdia

Elisa Valía