Corte avenida Antonio Ferrandis - València

Corte avenida Antonio Ferrandis

Tornar

Les obres de la línia 10 de Metrovalencia tallen al trànsit l’avinguda d’Antonio Ferrandis d’eixida de València durant 15 dies

Els treballs també obligaran al desviament de les línies 14 i 99 de l’EMT

• Mapa de les obres

31/03/2021

Divendres 2 d’abril s’inicien les obres per a la instal·lació dels raïls de la futura línia 10 de Metrovalencia en l’encreuament de l’avinguda d’Antonio Ferrandis amb Amado Granell, i que obliguen al tall al trànsit rodat d’Antonio Ferrandis en direcció a Ausiàs March fins el 17 d’abril.

 

Per a poder gestionar l’elevada intensitat diària que aguanta este tram viari, es procedirà a desviar la circulació cap a l’avinguda de l’Institut Obrer de València. També es procedirà al tall del vial d’accés a l’avinguda d’Amado Granell Mesado des de l’avinguda d’Antonio Ferrandis sentit entrada a València, a l’altura de la Carrera Font d’en Corts.

Per la seua banda, l’accés a l’avinguda d’Antonio Ferrandis des de la rotonda del Pont de l’Assut de l’Or es permetrà només al veïnat i als guals autoritzats.

D’altra banda, per tal de millorar la permeabilitat en la circulació de tot este entorn, s’obrirà a la circulació i es semaforitzarà l’encreuament dels carrers d’Àngel Villena-Ricardo Muñoz Suay amb l’avinguda d’Amado Granell Mesado.

DESVIAMENTS EMT

Les obres també obligaran a modificar les línies de l’EMT. La línia 14 de l’EMT en direcció a Marqués de Sotelo circularà per la Carrera Font d’en Corts i Antonio Ferrandis i es desviarà per la rotonda del centre comercial El Saler, avinguda del Professor López Piñero i Institut Obrer fins a Amado Granell Mesado, on recuperarà el seu itinerari habitual.

Pel que fa a la Línia 99 en direcció al Palau de Congressos, des del Pont de l’Assut de l’Or es desviarà per Professor López Piñero, Institut Obrer de València i Amado Granell Mesado fins a Antonio Ferrandis, on reprendrà la ruta usual.