S'està cercant, espereu....

Estàs en: ACTUALITAT

Convenio València Activa Obremo - València

Vés enrere Convenio València Activa Obremo

Tornar

València Activa gestionarà la selecció de personal per a obremo, empresa especialitzada en la prestació de serveis integrals

Pilar Bernabé: “Reforçarem la formació que oferim des de l’Ajuntament de València per a adequar-la als perfils professionals que demanden les empreses”

• Bernabé firma el conveni

03/02/2021

L'Ajuntament de València, a través de l'Agència d'Ocupació de València Activa, ha signat un conveni de col·laboració amb Obremo, empresa especialitzada en la prestació de servicis integrals. “La col·laboració públic-privada és necessària per a millorar l'ocupabilitat dels valencians i valencianes, per això signem este conveni”, ha defensat la responsable de l'Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé.

 

D'esta manera, després de la signatura d'este conveni, s'establix un marc de col·laboració entre València Activa i Obremo en matèria d'informació, formació i orientació professional, així com en els processos de selecció de personal.

Fruit d'esta col·laboració, el personal tècnic de l'Agència d'Ocupació de València Activa preseleccionarà, d'entre les persones inscrites com a demandants d'ocupació en l'agència, a potencials treballadors i treballadores per a cobrir els llocs demandats per esta empresa valenciana i, a més, oferirà un espai adequat, d'entre les seues instal·lacions per a la realització d'activitats formatives per al nou personal.

Bernabé ha ressaltat la importància de treballar de manera conjunta amb empreses a l'hora de generar noves oportunitats laborals, així com d'oferir la formació necessària que demanda el mercat de treball. “Reforçarem la formació que oferim des de l’Ajuntament de València per a adequar-la als perfils professionals que demanden les empreses”, ha remarcat.

Per part seua, José Hernán Cortés, director general de Obremo, ha assegurat que “amb este conveni continuem treballant de la mà de València Activa per a generar i retindre talent en les nostres empreses, un factor que, sens dubte, és clau per a l'èxit de la nostra signatura”.

SOBRE OBREMO

Obremo és una empresa especialitzada en la prestació de serveis integrals, projectes d'enginyeria, instal·lacions, comercialització i tot tipus de manteniments en les àrees de telecomunicacions, energies renovables, infraestructures, gas i electricitat. La companyia, fundada en 1991, compta amb 16 delegacions i un equip de més de 1.000 persones, que fa possible l'execució de projectes integrals marcats per la qualitat i l'experiència.

MÉS DE 470 EMPRESES COL·LABORADORES

L'Agència d'Ocupació València Activa, que compta actualment amb més de 10.000 persones inscrites, col·labora en la gestió d'ofertes d'ús de més de 470 empreses locals i multinacionals com Power Electronics España, Primark, Verne Group, Dealz, supermercats Vidal o Casas Inhaus.

“Col·laborar amb empreses clau del nostre teixit productiu, com Obremo, valguda el model de gestió de la nostra Agència d'Ocupació i ens anima a continuar treballant en la mateixa línia”, ha afegit. A més, Bernabé ha agraït que “hi haja empreses que s'impliquen i s'animen a crear sinergies amb les administracions en benefici dels valencians i valencianes”.

Recursos multimèdia

Pilar Bernabé