Concurso microrrelatos bibliotecas - València

null Concurso microrrelatos bibliotecas

Tornar

La Xarxa de Biblioteques Municipals convoca el I Concurs de Microrelats

El contingut haurà de fer referència a algun aspecte relacionat amb les biblioteques

Biblioteca municipal Joan de Timoneda, a Beniferri

• Biblioteca municipal Joan de Timoneda, a Beniferri

15/04/2021

L'objectiu d'esta iniciativa, que s'emmarca dins del programa d'activitats del Dia del Llibre que se celebra el 23 d'abril, és impulsar el foment de la lectura i la creativitat literària.

 

La Xarxa de Biblioteques Municipals de València celebra el Dia Internacional del Llibre amb la convocatòria del I Concurs de Microrelats en el qual podrà participar qualsevol persona major de 15 anys. El termini de presentació finalitza el 23 d'abril de 2021 a les 00:00 hores.

Les obres que es presenten podran estar escrites en valencià o castellà, han de tindre un títol de no més de 10 paraules i un màxim de 200 paraules en el cos del relat. Pel que fa a la temàtica, haurà de fer referència a algun aspecte relacionat amb les biblioteques.

La regidora d'Acció Cultural, Maite Ibáñez, ha animat a participar en este concurs que pretén "servir d'estímul a la inquietud creadora", assenyalant, a més, que forma part del "conjunt d'activitats que des de les biblioteques municipals estem duent a terme amb l'objecte de buscar un acostament del públic als llibres i contribuir al foment de la lectura i la creativitat literària".

En els criteris de valoració es tindrà en compte l'adequació al tema, la creativitat, la correcció ortogràfica i gramatical del text, l'originalitat i la qualitat de l'obra. Les obres hauran de ser originals i inèdites, i no podran haver estat premiades anteriorment en cap altre concurs. El treball es presentarà via electrònic a l'adreça bibliotecasmunicipales@valencia.es Únicament es podrà presentar un microrelat per persona.

Entre tots els microrelats rebuts, s'atorgarà un únic premi que consistirà en un lot de llibres, quatre entrades per assistir a una obra al Teatre El Musical o La Mutant i material de papereria. Per a més informació, consulteu les xarxes socials de les biblioteques municipals de València.