Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

Conciertos Viveros 2022 - València

Vés enrere Conciertos Viveros 2022

Volver

Cat Power obri l'elenc internacional dels Concerts de Vivers

Els concerts d'esta setmana conclouen amb l'actuació de la vocalista cordovesa Índia Martínez

• Cartell dels concerts de Vivers 2022

04/07/2022

Els Concerts de Vivers 2022 acolliran la primera actuació d'una artista internacional demà dimarts, 5 de juliol. La vocalista estatudinenca Chan Marshall, coneguda artísticament com Cat Power, presentarà el seu desé àlbum, el tercer que dedica a cançons d'altres artistes. Eixa mateixa nit, la valenciana Sandra Monfort posarà en escena un espectacle que fusiona la tradició i la contemporaneïtat. I al llarg de la setmana, el públic dels Concerts de Vivers també podrà escoltar les cançons de Leiva, La Oreja de Van Gogh, Zoo, Tenda, Lisasinson, Antònia Font, Maria Jaume i l'Índia Martínez.

 

Esta setmana, el dimecres 6, els Concerts de Vivers penjaran el cartell de “tot venut” amb la visita de Leiva. Com ja va ocórrer en 2019, les entrades per a l'actuació del madrileny es van vendre pocs dies després de posar-se a la venda. En esta ocasió, el cantant i guitarrista presentarà el disc Cuando te muerdes el labio, on va incloure 14 composicions escrites expressament per a les 14 cantants que les interpreten (Natalia Lacunza, Zahara, Ximena Sariñana o Natalia Lafourcade).

El grup La Oreja de Van Gogh actuarà en el festival el dijous 7, després del seu recorregut per Amèrica Llatina i els Estats Units d'Amèrica. Esta formació reprendrà a València la seua gira per Espanya per a interpretar les cançons del seu últim disc, Un susurro en la tempesta i els seus clàssics.

Tampoc queden localitats per al concert que Zoo realitzarà el divendres 8. Esta serà l'única actuació del grup a la ciutat de València enguany. Els gandienses comptaran amb la companyia de la banda de pop-rock Tenda i de la formació de punk-rock Lisasinson. El dissabte es produirà el retorn dels mallorquins Antònia Font, els qui es van acomiadar del públic a la fi del 2013. L'encarregada d'obrir l'escenari dels Jardins del Real eix dia serà la balear Maria Jaume. I el diumenge 10 de juliol actuarà en Vivers la vocalista cordovesa Índia Martínez.

Este cicle d'espectacles s'emmarca en la programació de la Gran Fira de València que acosta la cultura als diferents barris del Cap i Casal per al gaudi de ciutadania i visitants. La proposta dels Concerts de Vivers es completa amb oferta gastronòmica i diversos servicis (aparcament de bicicletes, gespa artificial, etc.)

Totes les localitats per als Concerts de Vivers es poden adquirir en la pàgina web del festival: https://concertsdevivers.com/