Concierto Banda Sinfónica Municipal - València

null Concierto Banda Sinfónica Municipal

Tornar

LA BANDA SIMFÒNICA MUNICIPAL INTERPRETA UN REPERTORI DE PECES QUE GIREN AL VOLTANT DE GRANS PÀGINES DE L'ÒPERA I DE LA SARSUELA

Per a garantir la seguretat dels assistents, hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic, presa de temperatura, distància interpersonal i l'ús obligatori de mascaretes..

La Banda municipal

• La Banda municipal

17/02/2021

La Banda Simfònica Municipal de València pujarà este divendres, a les 19.00 hores, a l'escenari de l'Auditori del Palau de les Arts, per a interpretar un concert en el qual es podrà escoltar un variat i entretingut programa amb grans partitures d'òpera i sarsuela, dirigides pel mestre Rafael Sanz-Espert. El concert tindrà una duració aproximada de 60 minuts, serà gratuït i se celebrarà seguint un estricte protocol de seguretat.

 

La regidora de Patrimoni i Recursos Culturals, Gloria Tello, ha convidat a tota la ciutadania a assistir a este concert “especialment dissenyat no sols per al públic fidel de la nostra banda simfònica, sinó per a qualsevol persona que vulga gaudir de les excel·lents interpretacions dels músics municipals”. La música en directe, ha afegit la regidora, “s'ha convertit en un vehicle de benestar en estos temps de pandèmia, i tenim la sort de poder assistir als concerts amb la certesa de què es tracta de cultura segura que garantix la protecció dels treballadors, dels músics i de la ciutadania”.

 Durant el concert es podrà gaudir de “Els dos coloms”, del compositor André Messager, així com una acurada selecció de cèlebres obres com l'òpera “Carmen” de George Bizet, “La Gran Via” de Federico Chueca, quan es complixen 175 anys del seu naixement, “El trust dels tenorios” del mestre José Serrano i “El ball de Luis Alonso”, un sainet líric creat per Gerónimo Giménez fa 125 anys.

Per a garantir la seguretat dels assistents, hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic, presa de temperatura, distància interpersonal i l'ús obligatori de mascaretes. Les portes del recinte s'obriran 30 minuts abans de l'inici, permetent l'accés de manera còmoda i progressiva. Les localitats poden obtindre's de manera gratuïta en la web www.servientradas.com, fins a completar el màxim legal de butaques assignades.