Comisión coordinación obras - València

Comisión coordinación obras

Tornar

València constituïx una comissió de coordinació d’obres amb els agents socials i econòmics de la ciutat

L’Ajuntament convocarà reunions amb les entitats afectades per treballs al carrer en tots els barris per informar-les i rebre aportacions

• En les pròximes setmanes està previst convocar les entitats afectades per les obres de les places de la Reina i Ciutat de Bruges

01/07/2021

La regidora de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics, Pilar Bernabé, en representació de la vicealcaldessa, Sandra Gómez, i el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, s’han reunit este matí amb la presidenta de la Confederació Empresarial Valenciana (CEV) a València, Eva Blasco, i la presidenta de la Federació de les Associacions de Veïns, María José Broseta, per constituir formalment la comissió de coordinació d’obres de València. El nou ens té com a objectiu establir un contacte fluid i participatiu amb els agents socials i econòmics de la ciutat per poder planificar totes les obres que es desenvolupen a València.

 

Bernabé ha destacat la importància d’esta nova comissió que permetrà establir un coordinació efectiva amb tots els agents socials i econòmics de la ciutat a l’hora de dissenyar i planificar les obres que l’Ajuntament de València té programades en tots els districtes. “Hui hem constituït la comissió de coordinació d’obres de la ciutat de València en la qual, seguint la línia del govern municipal de cogovernança participativa amb els agents socials i econòmics, treballarem amb la Confederació Empresarial Valenciana i amb la Federació de Veïns per coordinar totes les obres que es vagen a produir a la ciutat. Es tracta de poder mantindre informats tots els agents socials implicats de tots els moviments que es vagen fent”, ha indicat la regidora de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics.

La constitució oficial de la comissió s’ha celebrat amb les representants de la CEV i la Federació de Veïns, però l’Ajuntament anirà convocant progressivament les entitats afectades per les diferents obres programades en tots els barris de la ciutat per tal de transmetre-les tota la informació i que puguen realitzar les aportacions que consideren oportunes. “Hui hem constituït la comissió a nivell formal amb els principals representants tant de la CEV com de la Federació de Veïns i en les pròximes setmanes farem reunions puntuals sobre diferents obres, com, per exemple, les de la plaça de la Reina o de la Ciutat de Bruges”, ha informat Bernabé.

Per la seua part, el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, també ha defensat l’establiment d’un sistema de coordinació que permetrà el contacte directe amb les entitats socials i econòmiques per planificar les obres en la via pública. “El diàleg amb els agents socials i empresarials és una peça clau del nou model de mobilitat que està millorant notablement València. Generar un espai de coordinació i informació facilitarà encara més l’impuls als projectes amb la voluntat de minimitzar l’impacte que sempre generen les obres”, ha destacat Grezzi.

Recursos multimèdia

Pilar Bernabé
Giuseppe Grezzi