Colectores Nou Moles Orriols - València

Colectores Nou Moles Orriols

Tornar

El Cicle Integal de l'Aigua renovarà dos trams de col·lectors en Orriols i Nou Moles

La regidora del Cicle Integral de l'Aigua, Elisa Valía, destaca “la millora en el servici que provocarà la intervenció en estes dues infraestructures”

• Les obres previstes contemplen la substitució de 93 metres de col·lector

07/11/2021

El Cicle Integral de l'Aigua ha encarregat la substitució de dos trams de col·lectors situats al carrer Alcalde Albors de Nou Moles i en Duc de Mandas de Orriols. Les actuacions, que s'iniciaran la setmana vinent, consisteixen en la substitució de dos trams d'aproximadament 100 metres de longitud “que estaven generant retencions i molèsties per males olors”.

 

La regidora del Cicle Integral de l'Aigua, Elisa Valía, ha destacat que la renovació d'estos dos trams de col·lectors “permetrà millorar les infraestructures dels barris de Nou Moles i de Orriols i evitar els problemes que s'havien detectat”.

En el cas del tram del carrer Alcalde Albors, es tracta d'un col·lector de formigó amb contrapendiente que se substituirà per un tram de 100 metres de canonada PEAD de diàmetres de 400 i 630 mil·límetres. La intervenció compta amb un pressupost de 55.000 euros i obligarà a restringir el trànsit entre l'avinguda de Pérez Galdós i el carrer Olivereta a residents i càrrega i descàrrega durant un mes, que és el termini d'estimació de les obres.

Pel que respecta al col·lector del carrer Duc de Mandas entre el carrer Pare Viñas i Sant Joan Bosco en el barri de Orriols, els col·lectors actuals amb laterals de formigó estan infradimensionats i en mal estat, per la qual cosa es produeixen freqüents entrades en càrrega, impedint el desguàs d'escomeses. Les obres previstes contemplen la substitució de 93 metres per una canonada PEAD de 400 mil·límetres de diàmetre i compten amb un pressupost de 70.000 euros. L'execució s'ha programat en dues fases, amb accés de residents, càrrega i descàrrega i autobús, i tindran una duració aproximada d'un mes.