Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

Centro salud Perellonet - València

Vés enrere Centro salud Perellonet

Volver

L’Ajuntament comença les obres del nou centre de salut del Perellonet

• El nou centre de salut anirà en este emplaçament

17/12/2022

La regidora de Pobles de València, Lucía Beamud, ha anunciat que l'Ajuntament de València inicia esta setmana l'execució de l'obra del nou centre de salut del Perellonet, que es traslladarà de de la seua actual ubicació, situada en un xicotet edifici de l'alcaldia pedània de en l'avinguda dels Gavines, a l'antic col·legi.
 

“Ens trobem davant una nova bona notícia per als pobles de València, que en el govern municipal de Joan Ribó tenen un aliat que els valora i que considera que tots els veïns i veïnes són igual importants. Des de l'actual equip de govern ens preocupem per a millorar la vida de les persones que viuen als nostres pobles”, ha explicat la regidora de Pobles de València, Lucía Beamud.

“La nova ubicació del consultori auxiliar del Perellonet serà la de l'antic col·legi Grumete Javier Trénor, al carrer Amura, a una distància d’uns 40 metres de l'enclavament actual. “Millorem l’espai disponible per al consultori mèdic que deixarà de compartir espai amb l’alcaldia del Perellonet”, ha destacat Beamud, qui ha recordat que “hi haurà una reforma integral de l’edifici, amb substitució del paviment i de les instal·lacions de fontaneria i electricitat, nous enrajolats per als banys, un fals sostre, una xarxa adequada de protecció contra incendis i pintura interior”.

“Esta intervenció era una reclamació històrica dels veïns i veïnes del Perellonet que, especialment en els mesos d’estiu, veuen com s’incrementa el número de persones que viuen a la població i per a la qual l’actual centre mèdic es quedava realment xicotet”, ha conclós Lucía Beamud.

Recursos multimedia

Lucía Beamud