Centro Municipal Servicios Sociales Benicalap - València

Centro Municipal Servicios Sociales Benicalap

Tornar

L’Ajuntament aprova el projecte d’obra del nou Centre Municipal de Servicis Socials al mercat de Benicalap

Isabel Lozano: “València aposta per l’atenció a les persones que més ho necessiten i arribarà als 15 centres municipals de servicis socials en un temps pròxim”

• Recreació del futur centre de servicis socials de Benicalap

04/03/2021

La regidora de Servicis Socials, Isabel Lozano, ha anunciat que la Junta de Govern Local de demà aprovarà el projecte bàsic i d’execució, així com l’estudi bàsic de seguretat i salut per a l’habilitació d’un nou centre municipal de servicis socials de 820,10 metres quadrats situat al carrer de Miguel Servet, dins de les instal·lacions del mercat municipal de Benicalap, en una zona que està tancada des de fa anys.

 

“Després de l’obertura del nou centre municipal de servicis socials de La Saïdia, que en pròximes dates es traslladarà fins la renovada i rehabilitada Alqueria Lluna, a València hi ha previstos encara tres nous centres de servicis socials, de manera que en un temps la ciutat comptarà amb 15 centres per a les persones que més ajuda necessiten en el seu dia a dia”, ha dit la regidora Isabel Lozano.

En concret, el de Benicalap se situarà en una part desocupada de les instal·lacions del mercat municipal per atendre 47.000 usuaris i descongestionar el centre de servicis socials de Campanar, que passarà de tindre 90.000 a 50.000 persones dins dels seu àmbit geogràfic. La regidora de Servicis Socials, Isabel Lozano, ha assenyalat que “l’Ajuntament dona un pas molt important que ens apropa a la licitació de l’obra pròpiament dita i que donarà cobertura tant als barris de Benicalap com de Ciutat Fallera”.

La regidora ha afegit que “són barris que necessiten d’un increment de recursos socials molt més important del que tenen en estos moments i per això la decisió de fer este nou centre en esta ubicació és una molt bona notícia, i més en estos temps de crisi sanitària, econòmica i social”, per la qual cosa “millorarà molt la qualitat de vida i l’accés als recursos de la població d’estos barris”.

Isabel Lozano ha valorat el disseny d’este centre municipal com a “modern i avantguardista” i que “donarà molta vida al mercat i al barri”. També ha valorat que està en una “ubicació idònia” perquè està prop del centre de salut i de diverses línies de l’EMT.

Recursos multimèdia

Isabel Lozano