S'està cercant, espereu....

Estàs en: ACTUALITAT

Capaña comercio Navidad - València

Vés enrere Capaña comercio Navidad

Tornar

L'Ajuntament anima la ciutadania per trobar el Nadal dins dels comerços de proximitat

Carlos Galiana presenta la campanya “El Nadal està ací dins” per reactivar l’activitat dels establiments “amb motius de les festes, i enguany més que mai”

• Video

10/12/2020

L’Ajuntament ha llançat hui la tradicional campanya per promocionar que la ciutadania realitze les seues compres de Nadal al comerç de proximitat. Amb este fi, ha repartit, entre més de 1.000 establiments de la ciutat, 52.600 fulles per embolicar regals, i altres incentius com targetes de "rasca i guanya" perquè la clientela d’estos locals conseguisca premis de fins a 100 euros. “Es tracta -segons ha explicat el regidor de Comerç, Carlos Galiana- de la campanya més important per reactivar l’activitat del xicotet comerç, perquè enguany més que mai ens necessiten i els necessitem”. “Enguany, més que mai, el Nadal està dins del nostre comerç i dins dels nostres cors. I serà un Nadal diferent, atípic i amb molta prudència, però no per això anem a deixar de gaudir de les nostres tradicions i de donar suport al nostre comerç”, ha assegurat.

 

El regidor de Comerç, Carlos Galiana, ha presentat hui la campanya “El Nadal està ací dins”, un lema que penjarà a les portes dels 1.050 comerços que participen, mitjançant diferents associacions de comerciants, en esta iniciativa municipal “de suport al xicotet comerç”. A més, este reclam també estarà exposat al mobiliari urbà de la ciutat per captar l’atenció de vianants per tal de fer arribar tothom el missatge que el Nadal es pot trobar a l’interior dels establiments comercials de proximitat.

Carlos Galiana ha explicat que, des de fa 6 anys, la Regidoria de Comerç treballa “per posar en valor el nostre comerç de proximitat amb la tradicional campanya de Nadal, que és la campanya comercial més important de l’any, que enguany ho és més encara”. Així, ha recordat, “hem impulsat diferents iniciatives com “La millor postal de Nadal”; “Un xicotet comerç, una gran ciutat”; “Dona-li bola”; “Embolicar”; i “A Nadal, Aproxima’t”. I ha destacat que ara, El Nadal està dins”.

En esta última campanya participen comerços de la ciutat amb diferents associacions de comerciants com són: Comerciants d’Orriols, Comerç Sud Jesús Patraix, Apimet de Benimàmet, Acomex d'Extramurs, Associació de Comerciants del Centre Històric, Acipmar del Marítim, Associacions de Comerciants de Benimaclet, Associació RussafÍ, Associació de Benicalap, Associació de Morvedre- Saïdia i l’Associació València Luxury.

“Anem a repartir, per a tots els comerços, targetes amb l’explicació, cartells promocionals, cartells per a les portes i 52.500 fulles per embolicar regals A més hem creat dos circuits de MUPIS i, per primera vegada anem a posar publicitat en mitjans per potenciar més encara la campanya”, ha informat Galiana.

La campanya ha estat a càrrec de l’empresa valenciana SENSEI “que han fet un gran i complicat treball donades les circumstàncies”. A més de la campanya compta amb un vídeo, a l'abast de la ciutadania, mitjançant les xarxes socials, https://www.youtube.com/watch?v=nKwEME7qZwo&feature=youtu.be. Produït per l'empresa ICÒNIC, “reflecteix perfectament el sentiment de Nadal al nostre comerç”.

Recursos multimèdia

Veure àlbum complet en Flickr

Galeria multimèdia

Carlos Galiana