S'està cercant, espereu....

Estàs en: ACTUALITAT

Campaña de asfaltado - València

Vés enrere Campaña de asfaltado

Tornar

Urbanisme posa en marxa una nova campanya d’asfaltat per reparar vies en diferents barris

Sandra Gómez explica que es durà a terme l'actuació en més d'una vintena de carrers

• Treballs d'asfaltat de vies

21/02/2021

La vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez, ha anunciat que la regidoria de Desenvolupament i Renovació Urbana durà a terme una campanya d'asfaltat per a la renovació del paviment en 24 vies de la ciutat que pel trànsit que suporten es troben deteriorades.

 

Tras els estudis previs, la regidoria de Desenvolupament i Renovació urbana invertirá un total de 450.000€ € en la millora de materials i l’asfaltat repartits en diferents vies de la ciutat de València. Les obres, ja començades, tenen de termini el primer trimestre de l’any.

Les tasques a realitzar impliquen canvis de materials, reposicions i fresat de l’asfalt amb l’objectiu,segons ha explicat la vicealcaldesa, «de renovar estes calçades i trams que requereixen de treballs de manteniment per a millorar i garantir la seguretat vial a més de dignificar els barris en els quals se situen».

Entre les zones amb més metres quadrats a asfaltar cal destacar varies vies del districte de Extramurs, l’avinguda Catalunya, en el ramal d’incorporació a l’avinguda dels Tarongers, el carrer de la Pau, l’avinguda de les Corts Valencianes, i l’avinguda de Tres Creus. A més, uns altres dels barris amb viaris que han sigut proposats per a la seua millora i tasques de manteniment i asfaltat són Creu Coberta, Benimaclet, Aiora, Poblats Marítims, Campanar, Ciutat Vella, Morverdre, Abastos, Nazaret, Jesús i Quatre Carrers.

«Tots el barris són prioritaris i volem arribar a tots amb les nostres actuacions», ha apuntat Sandra Gómez, la qual ha resaltat que les actuacions d’urbanisme estan dirigides a «millorar substancialment la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes amb independència del seu codi postal».