Bonos comercio - València

Bonos comercio

Tornar

Els comerços de València poden inscriure’s en la campanya dels bons al comerç fins el 31 d'agost

Enguany poden participar també les parades dels mercats municipals

• Xicotets comerços i parades de mercats municipals poden participar

06/07/2022

El regidor de Comerç de l’Ajuntament de València, Carlos Galiana, ha recordat hui que el xicotet comerç de València té fins el 31 d’agost per a apuntar-se a la campanya dels bons al comerç que, després de l’èxit de l’any passat, enguany passa dels 17.000 bons de 2021 fins als 27.882 d’enguany. A més, el consistori ha incrementat la dotació econòmica dels 847.000 euros fins als 1,6 milions d’euros. Per a poder figurar en el llistat de comerços que participen en la campanya, és imprescindible que estos establiments s'apunten a la iniciativa abans del dia 31 d’agost. Cal recordar que enguany els propietaris d’una parada en els mercats municipals també poden participar en la campanya.

 

D'esta manera, la ciutadania de València que haja adquirit un bo podrà utilitzar-lo entre l’1 d'octubre i 30 de novembre. La persona consumidora adquirix una targeta a un preu de 50 euros, que pot canviar en els establiments adherits per productes i serveis per valor de 100 euros, atés que el consistori aporta els altres 50 euros.

El regidor Carlos Galiana ha animat a tots els comerços i parades dels mercats a participar i ha recordat que “l’objectiu principal dels bons és impulsar les compres en el comerç local i de proximitat i aconseguir pal·liar les conseqüències econòmiques que ha tingut la covid-19 en este sector, i ara la crisi energètica i inflacionista”. Galiana ha recordat que es tracta d’una “mesura nova” que es va implantar l’any passat i que va tindre “un gran èxit entre la ciutadania”. De fet, “els bons es van acabar en unes hores”.

Els establiments que vullguen participar poden inscriure’s en la campanya a través de la web www.bonocomerciovlc.com