S'està cercant, espereu....

Estàs en: ACTUALITAT

Bolsa de trabajo servicios sociales - València

Vés enrere Bolsa de trabajo servicios sociales

Tornar

L’Ajuntament consituïx la tercera borsa de tècnics mitjans de treball social per reforçar l’atenció a la ciutadania

Notario i Lozano han destacat “el compromís ferm del govern de Joan Ribó amb les polítiques socials en la nostra ciutat i la garantia dels drets de tota la ciutadania”

• El consistori incrementa el personal de Servicis Socials

01/11/2021

427 persones admeses en la convocatòria integren la tercera borsa de tècnics mitjans de treball social constituïda per l’Ajuntament de València, després de la seua aprovació en Junta de Govern Local, per al nomenament d’interins en el Servici de Servicis Socials.

 

La regidora de Gestió de Recursos, Luisa Notario, ha explicat que la signatura recentment del contracte programa en matèria de benestar social entre l’Ajuntament i la Generalitat és un projecte que implica un canviï de model que, encara que parcialment subvencionat per l’administració autonòmica, necessita la mobilització d’un important nombre de recursos per part del consistori. És necessària la contractació de professionals de perfils diferents i, en eixe sentit, des del servici de Personal s’estan adoptant diferents mecanismes per poder agilitzar-ne la contractació.

En 2019 es varen posar en marxa borses extraordinàries per agilitzar la tramitació de la Renda Valenciana d'Inclusió i la Dependència: dos borses extraordinàries de treball social i integració social (una figura que encara no existia en l'Ajuntament i que s’encarreguen de la valoració de la Renda Valenciana d'Inclusió i de la Dependència) i una altra exprés per mèrits. Tot, per agilitzar al màxim les tramitacions. Durant l’any 2019 es van nomenar 12 integradors socials i, en 2020, 13 tècnics mitjans de treball social.

Notario ha destacat que “des de 2015 el govern de Joan Ribó ha mostrat un compromís ferm en el reforç de les polítiques socials d’este ajuntament per garantir la millor qualitat de vida possible a tots els ciutadans i ciutadanes de la ciutat”. Per la seua part, la regidora de Servicis Socials, Isabel Lozano, ha assegurat que “amb les noves incorporacions començarem a reforçar, d’una manera sense precedents, el sistema públic de Servicis Socials de la ciutat i iniciant la construcció del nou model que posa de relleu que els servicis socials són un servici públic de caràcter essencial i universal, que ha de ser ampliat per generar una atenció de qualitat, ben dotada i amb noves prestacions”. En eixe sentit, Lozano ha destacat que es dona “un pas endavant molt important per garantir els drets socials de la ciutadania, amb la incorporació progressiva, en els pròxims mesos, de molts professionals de diferents perfils, en compliment del contracte programa i de les ràtios de professionals per població atesa que marca la llei 3/2109” i ha explicat que “amb les noves incorporacions podrem intensificar la intervenció integral i seguiment de les famílies i millorar la gestió de tots els programes, com la Dependència o la Renda Valenciana d’Inclusió”.