S'està cercant, espereu....

Estàs en: ACTUALITAT

Batalla de flores - València

Vés enrere Batalla de flores

Tornar

Cultura Festiva obri el procediment per contractar els clavellons per a la Batalla de Flors de la Gran Fira de València

L’edició d’enguany arriba després de dos anys de suspensions per les restriccions vinculades a la pandèmia

• Una imatge de la Batalla de Flors

17/03/2022

El regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València, Carlos Galiana, ha anunciat l’obertura del procediment administratiu per poder adjudicar la contractació del subministrament necessari de clavellons per a la Batalla de Flors d’enguany, així com els envasos per a transportar-los. L’edició d’enguany de la Gran Fira de València recupera en la seua programació esta tradició que no es va poder celebrar en 2020 ni l’any passat per les restriccions vinculades a la pandèmia per la covid-19.

 

Galiana ha explicat que l’import total de la contractació arriba als 67.188,80 euros, IVA inclòs. Una vegada aprovats els plecs de les prescripcions tècniques i de clàusules administratives particulars que han de regir la licitació, s’ha obert el període perquè les licitadores interessades puguen presentar-se al concurs públic.

“Recuperar una tradició centenària i tan vinculada a l’imaginari col·lectiu pel que fa a la València del mes de juliol és un senyal més d’avanç respecte al que ha suposat la pandèmia per a la nostra societat i, en particular, per a la cultura festiva de la nostra ciutat”, ha posat en valor Galiana. “La Batalla de Flors és un dels actes festius que més estima genera entre els veïns i veïnes i farem tots els possibles per poder recuperar-lo enguany, com ja hem fet amb les Falles i com esperem que en les pròximes setmanes es puga fer també amb celebracions que necessitem tornar a vore als nostres carrers, com la de la Setmana Santa Marinera, sempre que la situació sanitària ens ho permeta”, ha afegit.