Banda Sinfónica. Conciertos en los jardines del Palau - València

Banda Sinfónica. Conciertos en los jardines del Palau

Tornar

La Banda Simfònica Municipal reprén els seus concerts temàtics a l’aire lliure als jardins del Palau

Cada dijous del mes del juny a les 20.15 hores

• La Banda Simfònica, en un concert als jardins del Palau

01/06/2021

La Banda Simfònica Municipal de València reprén este dijous, a les 20.15 hores, el seu tradicional cicle gratuït i a l’aire lliure als Jardins del Palau de la Música. El cicle oferix quatre concerts durant tot el mes de juny sota la direcció del seu titular, Rafael Sanz-Espert i amb mestres convidats com Vicent Pelechano i Francisco Valero-Terribas. El primer concert es celebrarà dijous, dia 3, sota el lema “Sons de primavera” i serà dirigit per Vicent Pelechano. La regidora de Cultura i presidenta del Palau de la Música, Glòria Tello, ha convidat valencians i valencianes a gaudir d’este cicle musical a l’aire lliure.

 

«Tornem a programar amb força i molta il·lusió este cicle de concerts a l’aire lliure tan volgut per la ciutadania i que no poguérem realitzar l’any passat a causa de la pandèmia”, ha subratllat Glòria Tello. La regidora ha destacat que el públic “tornarà a gaudir d’alguns dels gèneres més coneguts, com el pasdoble, l'òpera, o la sarsuela, combinant la música dels nostres compositors i dels grans autors internacionals”.

La resta de concerts tenen els títols següents: dijous dia 10, «Música d’ahir, de hui i de sempre”» i estarà dirigit per Rafael Sanz-Espert; el dia 17, “Danses de gel” dirigit per Francisco Valero-Terribas i el dia 24, actuació de cloenda sota el títol “Visca la Sarsuela i dirigit per Rafael Sanz-Espert.

En el concert inaugural del pròxim dijous, “Sons de primavera”, el mestre valencià Vicent Pelechano, titular de la Banda Municipal de Música de Santander, dirigirà al professorat de la Banda Simfònica Municipal mitjançant cinc rítmiques composicions que acostaran al públic la música de països com l'Argentina, Cuba o Mèxic. Es podran escoltar els tangos “Adiós Nonino” i “Libertango” d’Astor Piazzolla, “Conga del Fuego Nuevo” d'Arturo Márquez, “Huapango” de José Pablo Moncayo i el “Vals número 2” de Dimitri Xostakòvitx.

Les entrades de cada concert són gratuïtes, i es poden reservar en https://www.servientradas.com, fins a completar l'aforament legal permés. Cada concert del cicle llançarà el seu sistema de reserva d’entrades de manera específica. Per garantir la seguretat dels assistents hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic, presa de temperatura, distància entre butaques i ús obligatori de mascaretes.