S'està cercant, espereu....

Estàs en: ACTUALITAT

Ayudas sociales - València

Vés enrere Ayudas sociales

Tornar

València mobilitza un milió d’euros per a les ajudes a les entitats d’acció social

• L'Ajuntament financia fins a 80 projectes d'acció social

16/03/2021

La Junta de Govern Local aprova demà la convocatòria anual de les ajudes a les entitats d’acció social de la ciutat, per a la qual s’ha creat una dotació econòmica d’un milió d’euros. Així ho ha confirmat la regidora de Servicis Socials de l’Ajuntament de València, Isabel Lozano, qui ha recordat “el gran increment pressupostari que han rebut les entitats socials de la ciutat de València des que el govern de Joan Ribó va entrar en l’Ajuntament”.

 

Mitjançant esta convocatòria, l’Ajuntament podrà finançar fins un total de 80 projectes amb el milió d’euros assignat a esta partida, amb un màxim per projecte de 12.500 euros. Cal recordar que les entitats d'acció social són organitzacions de caràcter privat, sorgides de la iniciativa ciutadana o social que responen a criteris de solidaritat i de participació social, amb fins d'interés general i absència d'ànim de lucre, que impulsen el reconeixement i l'exercici dels drets civils, així com dels drets econòmics, socials o culturals de les persones i grups que pateixen condicions de vulnerabilitat o que es troben en risc d'exclusió social.

“En estos moments més que mai, des de l’Ajuntament de València tenim la voluntat de reforçar la nostra col·laboració amb les entitats del sector social de la ciutat per ajudar-les amb la tasca d’acompanyament i d’intervenció amb els col·lectius, les famílies i les persones que pitjor ho estan passant i que es troben en una situació de major vulnerabilitat”, ha valorat la regidora Isabel Lozano.

SIMPLIFICACIÓ DE LA CONVOCATÒRIA

Segons ha explicat Lozano “hem reformulat les dos convocatòries que teníem per a ajudar i subvencionar a les entitats del tercer sector. Les hem reformulades en una única convocatòria: La convocatòria d’ajudes d’acció social. D’esta manera simplifiquem el procediment de convocatòria d’ajudes al sector social i dotem amb més recursos anualment esta manera de finançament que és molt important per a totes les associacions i entitats de la ciutat que treballen en la millora de la vida de les persones”.

Els col·lectius als que van adreçats les actuacions d’estos projectes són persones sense sostre, persones joves amb dificultats d’inserció social o laboral, dones, persones amb diversitat funcional en situació de dependència, persones asilades, entre d’altres.

Recursos multimèdia

Isabel Lozano