Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

Apertura oficina padrón 23J - València

Vés enrere Apertura oficina padrón 23J

Volver

L’oficina municipal del padró obrirà el 23J per a consultes i certificacions censals

• El servei d’atenció presencial està adreçat a persones però que no hi apareixen als llistats de la seua mesa electoral

17/07/2023

  • El servici telefònic 010 atendrà també consultes sobre el cens electoral

L’oficina del padró de l’Ajuntament de València, al carrer del Periodista Azzati, romandrà oberta diumenge, 23 de juliol, de 8:30 hores a 20 hores, per atendre consultes de cens electoral i emetre certificacions censals especials per poder exercir el dret al vot amb motiu de les eleccions generals.

El servei d’atenció presencial està adreçat a persones que figuren al cens però que no hi apareixen als llistats de la seua mesa electoral. En este cas, i a petició de la persona interessada, el personal municipal de l’oficina del padró farà les comprovacions oportunes i sol·licitarà les certificacions censals especials a l’oficina provincial del cens per poder exercir el dret al vot.

També el servici municipal d’atenció telefònica 010 prestarà servici diumenge, 23 de juliol, en horari de 9:00 a 20 hores, per atendre consultes sobre cens electoral. La telefonada al 010 és debades per a la ciutadania en la ciutat de València.

Les dades personals que figuren al cens electoral, així com el col·legi electoral al que cada persona està adscrita, també s’hi poden consultar en la pàgina web municipal https://bit.ly/45bH4UJ. Per a fer la consulta sobre les dades censals pròpies no és necessari disposar de certificat electrònic. Les consultes es poden realitzar només amb el número de DNI, la data de naixement i el primer cognom.

En la pàgina web municipal es pot trobar, a més, la ubicació dels col·legis electorals de la ciutat de València, legislació sobre eleccions i guies amb informació sobre la jornada de votacions.