S'està cercant, espereu....

Estàs en: ACTUALITAT

Apertura del Ayuntamiento - València

Vés enrere Apertura del Ayuntamiento

Tornar

Les portes i el balcó de l’Ajuntament s’obrin de nou a la ciutadania el pròxim 8 de juny

L’alcalde ha anunciat hui esta apertura “que suposa començar a normalitzar la situació amb les normes d’aforament i totes les mesures de seguretat adequades”

• El balcó de l'Ajuntament s'obri de nou a la ciutadania

27/05/2021

L’Ajuntament de València torna a obrir les portes per acostar la institució a la ciutadania. El dimarts 8 de juny es recuperarà, després de mesos d’excepcionalitat per evitar la propagació de la pandèmia del coronavirus, l'obertura de la casa consistorial, “que va ser una de les primeres mesures de l’anterior mandat de l’actual equip de govern local”. Ho ha anunciat hui l’alcalde Joan Ribó, durant la trobada que ha mantingut amb els mitjans de comunicació abans d’iniciar-se la sessió plenària del mes de maig.

 

L’alcalde ha explicat que amb esta mesura “l’Ajuntament comença a normalitzar les visites al balcó i al Museu Històric Municipal, dos dels elements més atractius i emblemàtics per la ciutadania, perquè a València els índexs d’incidència del coronavirus es mantenen baixos gràcies a les mesures impulsades per les autoritats sanitàries i a l responsabilitat demostrada per la ciutadania”. “L’obertura, de nou, de l’Ajuntament a les visites ciutadanes, la farem sempre amb respecte de les normes d’aforament i amb totes les mesures de seguretat adequades”.

Joan Ribó ha explicat que, d’esta manera, “València dona un pas més en l’eixida del túnel en què ens trobem a causa de la covid-19, gràcies a les bones xifres en la incidència del virus”. De fet, ha concretat, que segons les últimes estadístiques a València este indicador es menor de 30, mentre que a Madrid arriba a 210. “100 vegades més, doncs està clar, si no en tenim turistes, no és per culpa de la nostra faena sinó d'aquella que no han fet altres comunitats que es dediquen a altres faenes”, ha lamentat Joan Ribó

“Amb tot a la ciutat de València treballem per normalitzar la situació, amb totes les mesures que establisca l’autoritat sanitària competent”, ha conclòs Joan Ribó en celebrar la recuperació de la política de portes obertes que durant l’any 2019 va suposar que un total de 89.463 persones (residents i visitants) s’acostaren l'Ajuntament i al balcó municipal.

Recursos multimèdia

Veure àlbum complet en Flickr

Joan Ribó