S'està cercant, espereu....

Estàs en: ACTUALITAT

Alumbrado Benicalap - València

Vés enrere Alumbrado Benicalap

Tornar

Ajuntament i veïnat de Benicalap ultimen els detalls del projecte per a la millora de l’enllumenat públic del barri

Notario: “volem anar de la mà dels veïns i veïnes durant tot este procés per modernitzar l’enllumenat i millorar el benestar del veïnat de Benicalap”

• Millora de l'enllumenat

10/11/2021

La regidora de Gestió de Recursos de l’Ajuntament de València, Luisa Notario, i representants veïnals del barri de Benicalap s’han reunit per ultimar els detalls del projecte de millora de l’enllumenat públic del barri, una iniciativa proposada i votada majoritàriament pel veïnat en els pressupostos participatius 2020/21 amb què es pretén finalitzar la modernització de l’enllumenat amb tecnologia LED.

 

Per dur endavant la proposta s’ha dividit en diverses fases, la primera de les quals permetrà intervindré en els carrers del General Llorens, Alfara del Patriarca, Sant Josep de Pignatelli, José Grollo i Amics del Corpus. Notario ha explicat que el districte de Benicalap requerix d'una intervenció important per a renovar la seua instal·lació d'enllumenat per la gran quantitat de bàculs de carretera existents, motiu pel qual s’han dissenyat les diferents fases per poder desenvolupar tota la substitució necessària.

“El diàleg continu amb la ciutadania i la participació cada vegada major dels veïns i veïnes de la ciutat de València en la presa de decisions sobre la gestió municipal és marca del govern de Joan Ribó i precisament este projecte n’és un bon exemple, en haver sigut proposat i votat per la ciutadania”, ha explicat Notario. “Ara volem assegurar-nos que durant tot el procés per fer realitat este projecte es continua fent en col·laboració amb els veïns i veïnes del barri i per això hem mantingut esta reunió per perfilar detalls d’una intervenció que renovarà i modernitzarà l’enllumenat públic de Benicalap, fent-lo més eficient i millorant la qualitat de vida de la seua gent”, ha afegit.

En concret es contempla la substitució dels bàculs de carretera per més de 120 columnes de cinc metres d’alt i la substitució de lluminàries, quedant totes elles telegestionades. A més, en José Grollo se substituiran els braços metàl·lics de façana existents per 52 noves lluminàries.

El pressupost per al lot de millora de l’enllumenat de Benicalap és de 214.997,94 euros i s’estima que l’estalvi d’energia se situarà en més de 17.300 kWh anuals.

Recursos multimèdia

Luisa Notario