S'està cercant, espereu....

Estàs en: ACTUALITAT

Afiliaciones Seguridad Social abril - València

Vés enrere Afiliaciones Seguridad Social abril

Tornar

València continua liderant les afiliacions a la seguretat social en règim d'autònoms durant el mes d'abril

La proporció de persones autònomes de València, quant al total d'afiliacions, ocupa el primer lloc en relació amb les principals ciutats, amb un 13,9%

• La ciutat compta amb 57.480 afiliacions a la Seguretat Social en règim d'autònoms

13/05/2022

La ciutat compta amb 57.480 afiliacions a la Seguretat Social en règim d'autònoms, segons les últimes dades facilitades per la Seguretat Social, "les millors dades del mes d'abril dels últims 13 anys". "De fet, la proporció de persones autònomes de València quant al total d'afiliacions ocupa el primer lloc en relació amb les principals ciutats, amb un 13,9%, superant a ciutats com Madrid, Sevilla, Barcelona, Màlaga o Alacant. I esta xifra ens reafirma com a ciutat emprenedora", tal com ha informat la regidora de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé, en destacar que "en l'última dècada trobem una tendència ascendent en parlar d'autònoms i autònomes a la nostra ciutat. I sabem que les persones autònomes són un col·lectiu clau en el nostre teixit econòmic local".

 

Quant al nombre d'afiliacions a la Seguretat Social a la ciutat de València ha augmentat fins a les 414.640 l'abril de 2022, "una xifra rècord dels mesos d'abril des del 2010, que, a més, suposa un fort augment de 29.585 afiliacions, respecte l'abril de 2021", en paraules de Bernabé.

“Estes dades, juntament amb els d'atur i contractes registrats d'este mes d'abril, demostren que la recuperació econòmica s'està produint a València. El dinamisme del mercat de treball que s'ha donat en 2021 i el que portem de 2022 és més que notable i aquestes xifres són mostra de la bona evolució en situar-nos fins i tot en millors xifres d'ocupació de les registrades prèviament a la pandèmia”, ha puntualitzat la regidora.

Pel que respecta a la comparativa amb altres ciutats, València registra una de les taxes de variació més alta de les principals ciutats espanyoles, Comunitat Valenciana i Espanya. Així doncs, en relació a les dades registrades l'abril de 2021, València registra, amb un 7,7%, un dels majors increments d'afiliacions a la Seguretat Social, superant les xifres registrades per Madrid (5,9%) o Barcelona (5,8%), passant de 385.055 afiliacions a 414.640.

Atesa la comparativa amb altres ciutats, València torna a registrar una de les taxes de variació més altes de les principals ciutats espanyoles, Comunitat Valenciana i Espanya. Amb això, en relació a les dades registrades en l'abril de 2021, València registra, amb un 1,8%, un dels increments més significatius d'afiliacions d'autònoms a la Seguretat Social, mentre Madrid puja un 1,4% i Barcelona puja un 0,8%.

“La recuperació a València està anant més de pressa que en altres ciutats, gràcies a l'esforç conjunt de persones treballadores, empreses i administració”, ha remarcat la regidora.

Recursos multimèdia

Pilar Bernabé