S'està cercant, espereu....

Estàs en: ACTUALITAT

Actividades verano Museo Historia València - València

Vés enrere Actividades verano Museo Historia València

Tornar

El Museu d’Història de València ofereix este estiu visites guiades i activitats familiars gratuïtes

• Entrada al Museu d'Història de València

04/08/2021

El Museu d’Història ofereix este estiu activitats gratuïtes per a tota la família, entre les quals visites guiades a l’exposició permanent, activitats dinàmiques per a grans i menuts i relats dramatitzats. L’entrada és gratuïta però l’aforament és limitat i cal reservar en el telèfon 963701105.

 

Entre les activitats previstes hi ha visites guiades de 50 minuts a l’exposició permanent del museu i dirigides a tot tipus de públic. Les visites guiades s’hi celebraran tots els dijous, divendres, dissabtes i diumenges del mes d’agost.

Dijous i divendres del mes tindrà lloc també l’activitat “Segueix la pista”, una breu visita a l’exposició permanent seguida d’un recorregut pels principals espais del museu i d’una dinàmica familiar, per a adults i menuts i menudes, en què els participants treballaran en equip i hauran de superar reptes.

La tercera activitat familiar prevista al mes d’agost és “Una maleta en el museu”, un joc per a grans i xiquets i xiquetes majors de 5 anys. Es tracta d’una visita breu a l’exposició permanent a través de relats dramatitzats i de la mà de personatges històrics, la història dels quals es vincula a diferents objectes o peces exposades en les sales. Posteriorment, les famílies poden treballar en equip per conéixer les principals etapes de la història de la ciutat, aprenent a valorar les diverses èpoques i els seus objectes associats. A més, l’activitat treballa conceptes vinculats a la diversitat, la tolerància, el respecte i l’empatia. “Una maleta en el museu” té lloc tots els dissabtes i diumenges del mes a les dotze del migdia.

Totes les activitats del Museu d’Història de València són gratuïtes però l’aforament és limitat i cal acudir amb cita prèvia. Per a més informació i reserves, telefoneu al 963701105 o consulteu la pàgina web del museu https://mhv.valencia.es/.