Buscando, por favor espere....

Estás en: Ayuntamiento de València

Accesibilidad - JARDINS DEL REAL (VIVERS) Accesibilidad - PARQUE LOS VIVEROS DEL REAL - València

Parque Viveros del Real2.JPG

Aparcament

1 plaça reservada al carrer de Cavanilles, 7; 1 plaça reservada al carrer Jaca – Alboraia; 1 plaça reservada al carrer del Pintor Genaro Lahuerta, 9; 1 plaça reservada al carrer del Pintor Vilar, 1; 2 places reservades a l'Av. de Blasco Ibáñez, 8-10.


Serveis


Accés

Disposa de 10 accessos al jardí original tancat, nou d'aquests són practicables (un accés des de Pla del Real, dos accessos des del C/ Sant Pius V, dos accessos des del C/ Pintor Genaro Lahuerta, un accés des del C/ Jaca, un accés des del C/ Cavanilles i un accés des de l'Av. de Blasco Ibáñez). Hi ha dos accessos no adaptats (núm.3 i núm.8 del mapa) que recauen als carrers que es detallen, C/ Sant Pius V i al C/ Cavanilles que tenen ambdós un escaló de 15 cm. sense salvar.


Circulació horitzontal

Els itineraris i carrers generalment tenen paviment de terra batuda amb desnivells i ressalts salvats per mitjà de rampes i escales amb tramades de diferent nombre d'escalons. Els itineraris principals tenen zones amb paviments de formigó per a facilitar la circulació entre les portes d'accés, així com la circulació de vehicles de manteniment.


Zones d'oci, serveis i mobiliari

Al parc dels Vivers, dins del marc d'oferta cultural s'hi ubica, el Museu de Ciències Naturals (vegeu apartat corresponent de la Guia), el Centre d'Interpretació del Palau Reial i les ruïnes del Palau Reial, que disposen d'accés adaptat per mitjà de rampa 8%, vídeo explicatiu (sense subtítols) i panells interpretatius (sense braille). Disposa d'una àmplia zona de jocs infantils i una pista de patinatge al voltant del circuit, de carrers que conformen el parc de trànsit i educació vial, tot això accessible des de l'interior del mateix parc dels Vivers. Els jardins disposen de tres quioscs-bar repartits pel parc amb accessos adaptats, però sense WC adaptat. Els WC públics s'ubiquen a l'edifici de l'Alqueria de Canet, però no són adaptats.