S'està cercant, espereu....

Estàs en: ACTUALITAT

4YFN València Activa - València

Vés enrere 4YFN València Activa

Tornar

València Activa reunix en el 4YFN l'ecosistema emprenedor per a visibilitzar el talent local i situar la ciutat com a destinació d'inversions

VIT Emprende ha llançat una convocatòria per a seleccionar a 10 membres de l'ecosistema innovador per a formar part d'un estand en el 4YFN

• Cartell València Activa en el 4YFN Mobile World Congress de Barcelona

25/01/2022

València Activa, a través de VIT Emprende, participarà en una nova edició del 4YFN del Mobile World Congress de Barcelona, un dels esdeveniments més importants a nivell internacional per al sector de les startups, que se celebrarà del 28 de febrer al 3 de març a la ciutat comtal. “Amb la nostra participació en esta fira internacional visibilitzem el teixit emprenedor que té València, en particular a les startups, i mostrarem el talent i potencial de la nostra ciutat per a ser un hub de referència en matèria d'innovació”, ha indicat la tinenta d'alcalde de l'Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació de l'Ajuntament de València, Pilar Bernabé.

 

Així doncs, amb l'objectiu de visibilitzar el potencial emprenedor de la ciutat, VIT Emprende ha llançat una convocatòria per a seleccionar a 10 membres de l'ecosistema innovador a formar part de l'estand que disposarà al costat de València Activa en el 4YFN, que enguany se celebrarà dins del GSMA Mobile World Congress, multiplicant l'impacte i visibilitat de l'ecosistema valencià.

“Amb esta convocatòria per a participar en el 4YFN oferim a les startups excel·lents possibilitats de connexió, perquè es tracta d'un esdeveniment d'abast internacional que permet a persones emprenedores, inversores, empreses i institucions públiques relacionar-se i crear aliances a més de nous negocis i col·laboracions”, ha remarcat la regidora.

En concret, esta convocatòria es dirigix a entitats facilitadores de startups dins de l'ecosistema de l'emprenedoria innovadora a València -pertanyents a la xarxa VIT Emprende- com a acceleradores i incubadores, associacions de startups, inversió o sectorials. Les entitats que vulguen comptar amb un espai en l'estand valencià hauran d'escriure a vitemprende@valenciactiva.es fins al divendres 28 de gener de 2022 a les 12 hores.

Gràcies a esta convocatòria les empreses emergents expositores disposaran d'espai físic per a mostrar els seus projectes davant més de 20.000 assistents, tenint també l'oportunitat de potenciar els seus coneixements, teixir noves xarxes i generar negoci.

VLC Tech City: València com hub innovador i destí d'inversions

Bernabé ha ressaltat que “amb la nostra participació institucional continuarem visibilitzant la labor que estem desenvolupant des de la plataforma VLC Tech City, amb la qual treballem per a posicionar la nostra ciutat com un hub innovador a nivell internacional i per a continuar reforçant la visió internacional de la ciutat”.

La regidora ha explicat que “enguany anem al 4YFN a donar a conéixer un nou projecte que acabem de posar en marxa juntament amb Cambra València: l'Oficina d'Inversions, un servici creat per a captar i acompanyar inversions d'àmbit nacional i internacional de tota mena, encara que principalment en els sectors tecnològics i d'innovació. Esta fira internacional és sens dubte, un espai per a donar a conéixer este nou actiu amb el qual comptem a la ciutat per a avançar cap a un nou model econòmic basat en el coneixement i l'emprenedoria”.

“Este esdeveniment internacional suposa una magnífica oportunitat per a donar a conéixer les oportunitats i avantatges que oferix la nostra ciutat per a emprenedors i inversors, així com mostrar el talent que existix a la nostra ciutat. Amb la nostra participació generarem un reclam perquè empreses internacionals s'instal·len i desenvolupen la seua activitat a la nostra ciutat”, ha conclòs la regidora Pilar Bernabé.