Buscando, por favor espere....

Estás en: A TU LADO

10 de desembre. Dia Internacional dels Drets Humans 10 de diciembre. Día Internacional de los Derechos Humanos - València

Vés enrere 10 de desembre. Dia Internacional dels Drets Humans

Volver

10 de desembre. Dia Internacional dels Drets Humans

imatge Dia Internacional dels Drets Humans

El dia 10 de desembre és el Dia internacional dels drets humans. L'Ajuntament presenta la seua campanya “Tu també compleixes 75”, en el marc de la celebració del 75 aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans, que es va signar el 10 de desembre de 1948, amb l'objectiu de mostrar la vinculació dels DDHH amb la ciutadania valenciana. A més, este és un any de doble celebració, ja que es compleix el primer aniversari de l'obertura de l'Oficina de No Discriminació (ONDIS).

El dimarts, 12 de desembre, culminarà esta campanya amb un acte de celebració que tindrà lloc en el Palau de l'Exposició i que comptarà amb la participació del PUNT AMABLE, format per alumnes del curs de formació de mediació i tele assistència que promou el servei d'ocupació. En esta jornada, “VLC vs ODI. La ciutat com a àmbit de reconeixement dels drets humans”, hi haurà una taula de coordinació i propostes de millora, que presentarà l'informe anual de l’ONDIS.

La Campanya respon a una de les accions establides en el Pla COMVA contra la discriminació i el discurs d'odi a València.

Descarrega el cartell de la campanya (pdf 58 kb).Vídeo Campanya de commemoració del 75 aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans.


 

Puede encontrar este documento en: