Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

0729 Renovación Junta Municipal Ruzafa - València

Vés enrere 0729 Renovación Junta Municipal Ruzafa

Volver

La Regidoria de Participació invertix prop de 700.000 euros a renovar la Junta Municipal de Russafa

Elisa Valía: “els treballs modernitzaran l'edifici, milloraran l'accessibilitat i eliminaran barreres arquitectòniques”

• Figuració de la reforma que es durà a terme

29/07/2022

L'Ajuntament de València, a través de la regidoria de Participació Ciutadana i Acció Veïnal, invertirà 676.000 euros en la renovació i adequació de l'edifici que alberga la Junta Municipal de Ruzafa amb la finalitat de modernitzar l'edifici, implementar la seua accessibilitat i eliminar barreres arquitectòniques d'este immoble que es troba al carrer Matías Perelló de València.

 

La regidora Elisa Valía ha explicat que “es tracta d'una intervenció necessària que millorarà l'espai i aportarà major qualitat a l'assistència i atenció a la ciutadania”. En este sentit, Valía ha incidit en què “les veïnes i els veïns han de comptar amb instal·lacions adaptades als temps i precisament donar resposta a estes necessitats incrementa els estàndards de qualitat”.

La intervenció contempla l'ampliació de la zona d'atenció al públic, la creació d'una estada per a la celebració del Consell de Districte de la Junta i la creació d'un espai destinat a la sala d'exposició, fruit de l'annexió d'una sala de lectura que en l'actualitat no està en ús.

Respecte a l'accessibilitat, les obres consistixen en la instal·lació d'un ascensor al pati per a donar servei a totes les plantes. A més, s'adequaran els accessos principals en planta baixa i es distribuiran els nuclis de serveis higiènics existents per a fer accessibles tant al públic com al personal que exercix allí el seu treball.

A tot això se li afig els treballs per a obrir un pati central a nivell de planta baixa que aportarà ventilació i llum. De fet, els sistemes de ventilació, electricitat, condicionament d'aire i sanejament , entre altres, també es renovaran.

El termini d'execució previst per a estos treballs és de 10 mesos i les obres començaran en l'últim trimestre de l'any.

Recursos multimedia

Valía