Buscando, por favor espere....

Estás en: A TU LADO

"Circula la teua llanda al groc" "Circula tu lata al amarillo" - València

Vés enrere "Circula la teua llanda al groc"

Volver

"Circula la teua llanda al groc"

Cartell de la campanya

INICIATIVA DE L'AJUNTAMENT DE VALÈNCIA EN COL·LABORACIÓ AMB EL PROGRAMA EUROPEU CADA LLANDA COMPTA

Cartell de la campanya: "Circula la teua llanda al groc".

La iniciativa “Circula la teua llanda al groc”, promoguda per Cada Llanda Compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de València i Ecoembes com a agent mediambiental col·laborador, és una mesura més per a mantindre netes les platges valencianes, alhora que es posa de manifest la importància del reciclatge per a fomentar l'economia circular.

Un gest tan senzill com depositar les llandes de begudes en el contenidor groc, ajuda al fet que estalviem materials i reduïm un 70% el consum d'aigua i un 95% el consum d'energia, en comparació a fabricar una llanda de noves matèries primeres.

 

Acció a les platges
Durant el mes d'agost, educadors ambientals equipats amb una motxilla recol·lectora de llandes recorreran les platges de la Malva-rosa, La Devesa, Pinedo, El Saler, El Cabanyal – Les Arenes, El Recatí - Perellonet i La Garrofera.

 

Cada Llanda Compta
Cada Llanda Compta és un programa europeu que promou el reciclatge de llandes de begudes en esdeveniments i espais públics. Aquest programa, amb presència en 14 països d'Europa, va nàixer a Regne Unit en 2009 i va arribar a Espanya en 2015.
Des de llavors, Cada Llanda Compta no ha parat de treballar per a conscienciar sobre la importància del reciclatge de llandes de begudes en el contenidor groc, un gest que contribueix a frenar el canvi climàtic, reduint emissions de CO2. L'objectiu d'aquest programa és implicar a tots els ciutadans per a aconseguir una taxa del 100% de reciclatge d'aquestes llandes que, en estar compostes de metall, poden reciclar-se infinitament sense perdre qualitat.

 

Consulte ACÍ el calendari a les platges de la ciutat (PDF 20kB).

Registros Municipales

Registros Municipales

Puede encontrar este documento en: