Notícies

Ja estan disponibles els Criteris Ciutadans

Amb aquesta última entrada volem presentar els resultats del procés de participació per a la conversió en zona de vianants de la plaça de l’Ajuntament.

Han participat activament més 500 persones de manera presencial i 1.800 de manera digital. Durant el procés “Pensem la plaça del Ajuntament” s’han recollit, classificat i debatut més de 1.800 opinions originals de manera representativa des de tots els districtes de la ciutat, per persones de diverses edats, gèneres i nacionalitats.

Si vols conéixer millor com s’ha desenvolupat tot el procés i veure el seu resultat, pots trobar ací els informes finals:
A. Límits i temàtiques
B Diagnòstic participatiu
C. Proposta 
Els Criteris Ciutadans definitius

Moltes gràcies!

Accions de la fase de proposta

El procés avança i durant este desembre es definiran els criteris ciutadans per a la reforma de la plaça.

Durant els mesos d’octubre i novembre s’ha realitzat el diagnòstic participatiu de la plaça de l’Ajuntament, en el qual s’han recollit milers d’opinions i s’ha entrevistat a desenes d’entitats de la ciutat per a conéixer la seua visió sobre la reforma de la plaça.

Ara s’inicia la fase de propostes del procés de participació que donarà lloc al document de criteris ciutadans. Este document, com ja s’ha explicat, serà un annex vinculant del concurs per a la reforma de la plaça que es llançarà l’any vinent 2020.

Totes les persones interessades podran participar a través d’un nou qüestionari de priorització que estarà obert del 5 al 22 de desembre, o acudint al taller de priorització obert al públic que s’organitzarà el dimecres 11 de desembre a les 19 hores en l’Ateneu Mercantil.

També podrà visitar-se una exposició amb els criteris proposats a partir del diagnòstic a l’Ajuntament de l’11 al 13 de desembre.

Accions del diagnòstic

Durant este octubre i a l’inici de novembre podràs participar de diverses accions que hem organitzat per a recollir l’opinió ciutadana.

Els dies 17, 18 i 19 d’octubre hem estat en la mateixa plaça de l’Ajuntament dinamitzant l’acció «Butaca de Pensar», en que vam recollir els principals valors, problemes i desitjos que la ciutadania teniu per a la plaça.

Com a activitat central del procés desenvoluparem dos tallers participatius sobre el diagnòstic en la plaça de l’Ajuntament. Aquests tallers seran el dimecres 30 d’octubre, a les 11.30 hores pel matí en el saló de cristall i a les 18.30 hores per la vesprada en la pròpia plaça de l’ajuntament.

Així mateix hem deixat fullets amb qüestionaris i bústies en totes les Juntes Municipals de Districte de València. Ací podeu veure un pla amb les ubicacions.

Este qüestionari també pot emplenar-se online en esta pàgina .

Comença el procés!

Després d’un intens treball durant les setmanes prèvies comença el procés per a pensar què volem per al futur de la plaça de l’Ajuntament.