Pensem la plaça

La conversió en zona de vianants de la plaça de l’Ajuntament de València suposa una oportunitat per a pensar col·lectivament la plaça que volem.

Al costat de la ciutadania, el teixit associatiu, el sector econòmic i tècnic, elaborarem un document amb els criteris prioritaris per a la reurbanització d’este espai tan emblemàtic.

¡La teua opinió és important!

Com ho fem?

A. Abans de començar la participació pública hem treballat internament per a definir els límits i temàtiques del procés amb els diferents servicis de l’Ajuntament de València, i hem iniciat la creació d’un grup motor que farà el seguiment a tot el procés

B. En la primera fase de participació recollim l’opinió de la major diversitat d’agents per a generar un diagnòstic de la situació de la plaça.

C. Posteriorment, s’elaborarà col·laborativament una proposta de criteris de millora per a integrar-los en el concurs d’idees sobre la reurbanització de la plaça.

D. I, finalment, avaluarem el procés de participació desenvolupat, per a conèixer el grau de satisfacció de totes les persones implicades en este treball col·lectiu.

Temàtiques

La triple dimensió de l’espai públic

Pensar la plaça exigeix analitzar factors molt diversos i tenint en compte sempre els estàndards de la sostenibilitat, de plena inclusió, i la singularitat patrimonial que la Plaça de l’Ajuntament requerix.

Per això, i per a facilitar la participació informada, organitzarem les idees en tres grans temes que defineixen la qualitat d’un espai públic:

Actualitat

Estigues al dia del que està passant a través de les notícies que publiquem i les xarxes socials.

Contacta a través de la nostra adreça electrònica per a rebre’n més informació: pensemla@gmail.com

La teua opinió és important!