Pensem la plaça

La conversió en zona de vianants de la plaça de l’Ajuntament de València suposa una oportunitat per a pensar col·lectivament la plaça que volem.

Al costat de la ciutadania, el teixit associatiu, el sector econòmic i tècnic, elaborarem un document amb els criteris prioritaris per a la reurbanització d’este espai tan emblemàtic.

¡La teua opinió és important!

Com ho fem?

A. Abans de començar la participació pública hem treballat internament per a definir els límits i temàtiques del procés amb els diferents servicis de l’Ajuntament de València, i hem iniciat la creació d’un grup motor que farà el seguiment a tot el procés

B. En la primera fase de participació recollim l’opinió de la major diversitat d’agents per a generar un diagnòstic de la situació de la plaça.

C. Posteriorment, s’elaborarà col·laborativament una proposta de criteris de millora per a integrar-los en el concurs d’idees sobre la reurbanització de la plaça.

D. I, finalment, avaluarem el procés de participació desenvolupat, per a conèixer el grau de satisfacció de totes les persones implicades en este treball col·lectiu.

Participa-hi!

El qüestionari de priorització va estar disponible fins al 22 de desembre.

Aviat es publicaran els resultats.

Temàtiques

La triple dimensió de l’espai públic

Pensar la plaça exigeix analitzar factors molt diversos i tenint en compte sempre els estàndards de la sostenibilitat, de plena inclusió, i la singularitat patrimonial que la Plaça de l’Ajuntament requerix.

Per això, i per a facilitar la participació informada, organitzarem les idees en tres grans temes que defineixen la qualitat d’un espai públic:

Actualitat

Estigues al dia del que està passant a través de les notícies que publiquem i les xarxes socials.

Contacta a través de la nostra adreça electrònica per a rebre’n més informació: pensemla@gmail.com

La teua opinió és important!