Servicios de la web

Hall


Valencia Pl. de l'Ajuntament, 1
46002 València
Tel.: 96 3525478

València, ciutat educadora

L’Ajuntament de València està associat a la Xarxa Estatal de Ciutats educadores (RESE) pertanyent a la Associació Internacional de Ciutats Educadores (AICE).

480 ciutats de 35 països de tots els continents conformen esta xarxa on unim esforços en el nostre compromís per transformar i construir les ciutats des d’una perspectiva educadora, inclusiva i justa que alberg ciutadania crítica global somiant i sentint una ciutat des dels seus múltiples sectors, delegacions i competències.

El dret a la ciutat educadora ha de ser una garantia rellevant dels principis d’igualtat entre totes les persones, de justícia social i d’equilibri territorial.

L’Ajuntament de València, des de l’impuls de la regidoria d’Educació, assumix el repte de transformar València en una ciutat educadora en el marc de la carta de ciutats educadores en coordinació amb totes les regidories de l’Ajuntament.


Carta de Ciutats Educadores (pdf 58,1 kb) Declaració institucional del Ple sobre Ciutats Educadores Moció d'adhesió de la ciutat de València al projecte "Ciutat de les Xiquetes i dels Xiquets"

Gràcies Vídeo de les activitats pel Dia Internacional de la Ciutat Educadora 30 de novembre 2016 (punxa en la imatge)

Video de l'Alcalde per una ciutat educadoraVídeo del Ple infantil del 30 de novembre de 2016

El 30 de Novembre, celebrem el Dia Internacional de Ciutats Educadores.

T’apuntes?Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI