Servicios de la web

Hall
logo Ayuntamiento de Valencia

Activitats per a dones d'orientació, formació i emprenedoria València Activa

Activitats per a Dones

La Regidoria de Desenvolupament Econòmic, a través de la Fundació València Activa, ha llançat tot un seguit d'activitats de formació, assessorament i suport a l'emprenedoria, dirigit específicament a dones, que es durà a terme a partir del mes en curs. La regidora Sandra Gómez ha informat hui sobre esta iniciativa, en el marc de la celebració del 8 de Març, Dia de la Dona, i de les conclusions de l'informe elaborat sobre la situació sociolaboral de les dones en la ciutat de València.

L'objectiu que es pretén és millorar la inserció laboral de dones en situació de desocupació. La iniciativa forma part del programa Barris per l'Ocupació, i inclourà la posada en marxa de tallers de màrqueting personal per a la busca d'ocupació i d'entrevista laboral, així com una iniciativa de training' view, és a dir, un simulacre real de processos de selecció amb experts en reclutament de recursos humans.

A més, s'oferirà un nou servici de coaching on-line (entrenament en línia) i per a emprenedores, així com de gestió directa de plans d'igualtat. També les dones que ho desitgen podran exposar i publicitar els seus projectes en els centres d'ocupació de València Activa. Quant a les iniciatives de formació, s'impartirà un curs específic de carnisseria i xarcuteria per a dones aturades de llarga duració, per tal d'afavorir la seua inserció en un sector amb demanda d'ocupació.

Per a sol·licitar més informació posar-se en contacte amb: barris@valenciactiva.es

Noticia ampliada a la web.


Pot trobar este document en:

  • INFORMACIÓ PÚBLICA \ OCUPACIÓ


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI