Servicios de la web

Hall
logo Ayuntamiento de Valencia

Sol·licitud autorització zona d’activitats, zona de focs i instal·lació de carpa durant les Falles 2020.

Sol·licitud autorització zona d’activitats, zona de focs i instal·lació de carpa durant les Falles 2019.

Sol·licitud d’ocupació del domini públic municipal per a zona d’activitats, zona de focs i instal·lació de carpa durant les Falles 2020.

Ho poden sol·licitar les comissions de falla de la ciutat de València, integrades en Junta Central Fallera, que compten amb capacitat jurídica per a això.

(29/05/2020) EDICTE 'DEIXAR SENSE EFECTE AUTORITZACIONS DOMINI PÚBLIC FALLES 2020' (pdf 142 kb).

- Deixar sense efecte les resolucions d'autorització i els procediments dels expedients que es relacionen a continuació relatius a l'ocupació del domini públic: per a zona d'activitats, zona de focs i instal·lació de carpes, per a realitzar manifestacions tradicionals amb productes pirotècnics a càrrec de grups CRE, i per a la instal·lació de mercats ambulants i parades de venda i consum d'aliments durant les Falles 2020 a les comissions falleres que es detallen.
- Retornar, en el seu cas, la taxa ingressada en aplicació de l'Ordenança Reguladora de les Taxes de Mercats Extraordinaris, Mercats ambulants, Rastres i qualsevol altre tipus de venda no sedentària a la ciutat de València, i procedir a l'arxivament dels expedients administratius.

(19-02-2020) Període excepcional de presentació de sol·licituds.
La publicació del Ban de Falles 2020 obri un període excepcional per a sol·licitar l'autorització de zona de focs i activitats per a aquelles comissions falleres que no l'hagueren sol·licitat dins del termini, amb la finalitat de no impedir la realització de les activitats falleres en via pública. Termini de sol·licitud: del dia 19/02/2020 fins al 21/02/2020 ambdós inclusivament.

(22/11/2019) Enllaç al tràmit en Seu Electrònica.

Pot trobar este document en:

  • INFORMACIÓ PÚBLICA \ FESTES I CULTURA POPULAR

Utilitats

Terminis

  • Des de: 22 de novembre
  • Fins a: 31 de desembre de 2019. (Període excepcional: del 19 al 21 de febrer de 2020).


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI