22/07/2017 L'Oratge L'Oratge


Servicios de la web

Hall


Valencia Pl. de l'Ajuntament, 1
46002 València
Tel.: 96 3525478

IV Concurs on-line Consum?. Sostenible Sí, Gràcies!

 • Curs: 2016-2017
 • Àrea: 8. Campanyes - Concursos
 • Dirigit a:
  • Educació Primària 1r cicle
  • Educació Primària 2n cicle
  • Educació Primària 3r cicle
  • Educació Secundària Obligatòria 1r cicle
  • Educació Secundària Obligatòria 2n cicle
  • Ensenyances Postobligatòries: Batxiller Cicles Formatius i F.P.B.


ConsumSostenible

Descripció.
Este concurs preten brindar l’oportunitat de reflexionar i criticar el nostre model de consum per a poder valorar el verdaderament important no sols en les dates nadalenques sinó sobretot en la vida quotidiana i aconseguir un consum crític, sostenible, responsable i solidari. Per això volem propiciar amb este concurs la reflexió sobre què comprem, per a què, per què, com i on ho comprem. Volem propiciar la reflexió sobre les conseqüències del nostre consum tant a nivell econòmic, social i ambiental. Volem propiciar, en suma, la reflexió sobre si cada un/a de nosaltres contribuïm en la formació d’un món més solidari i just o al contrari amb les nostres accions consumistes de cada dia estem ajudant a construir un món individualista, desigual, inic e insostenible.
Este Concurs es planteja “on-line” a fi d’adaptar-se a l’escola 2.0, havent d’utilitzar l’alumnat participant, per a la creació dels treballs a presentar, aplicacions que s’executen en l’ordinador amb què s’està connectat mitjançant d’una pàgina Web, sense necessitat d’instal·lar cap programa en el PC, així es podrà participar en les diferents modalitats de còmic, pòster, vídeo… En les bases del Concurs es donaran els enllaços de les distintes plataformes on s’allotgen les aplicacions per a realitzar els treballs.

Objectius.
- Desenrotllar una actitud conscient i crítica sobre els efectes que exercix la publicitat i el llenguatge audiovisual sobre les conductes de compra en xiquets/es i adolescents.
- Conéixer, identificar i analitzar críticament els valors transmesos per la publicitat directa, indirecta i subliminar, de joguets, alimentació, roba, calçat, electrònica i estètica.
- Adquirir habilitats per al disseny de missatges de contrapublicitat del consum de joguets, alimentació, roba, calçat, electrònica i estètica, realitzant un cartell, vídeo, campanya… contrapublicitaris.
- Contribuir que els TIC és convertisquen en ferramentes didàctiques d'ús habitual en els aules.

Adreçat a.
E.P.1, E.P.2, E.P.3., E.S.O.1, E.S.O.2 y Ed. Post.

Calendari i Horari
Les bases de la convocatòria es podran consultar en la pàgina web de l'Ajuntament http://www.valencia.es/educacion, apartat “Campanyes Municipals”. Es comunicarà la publicació de les bases per correu electrònic als centres educatius de la ciutat.

Aportació de l'Ajuntament.
- Coordinació, realització i difusió.
- Premis segons les Bases.

Observacions.
Es disposa de material didàctic de suport: "Guia Recursos Educatius Consum Sostenible? Si, gràcies". Les persones interessades a rebre este material haurà d'indicar-ho en l'apartat de "Observacions" a l'hora de realitzar la sol·licitud.

Información.
962084277

LogoRegidoriaEducació

ATENCIÓ AL CIUDATADÀ


PROJECTES EDUCATIUS

Oferta educativa 2016-2017
Normes de participació

TRAMITACIÓ DE SOL·LICITUDS

PER WEB:

Formulari de sol.licitud


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI