Servicios de la web

Hall

INFOCIUTAT

MUSEU DE CIÈNCIES NATURALS


OBERT al públic amb horari especial i entrada gratuïta.
Més Informació

HORARI:
De dimarts a diumenge, de 10:00 a 19:00 hores.
Tancat: els dies 1 de gener, 1 de maig i 25 de desembre.


TARIFES:
- Entrada individual: 2 euros.
- Dissabtes, diumenges i festius: gratuït des de les 15.00 a les 19.00 hores
- ABONAMENT: 6 euros (vàlid per tres dies).
TARIFES REDUÏDES, en format pdf

|

El Museu de Ciències Naturals, de titularitat municipal, es troba ubicat en l'antic restaurant de Vivers, obra racionalista de l'arquitecte Luis Gay, restaurat i adaptat com a centre per a la conservació, estudi i difusió del ric patrimoni científic i natural de València.

És un museu altament didàctic que permet admirar conjunts d'obres tan importants com la col·lecció Botet, la millor mostra de fòssils d'Amèrica del Sud de tot Europa. A més, el museu organitza exposicions temporals i cicles de conferències en què es combina rigor i amenitat.

El Museu de Ciències Naturals és una antiga aspiració municipal, que ja en 1902 va acordar la seua construcció, per a mostrar a tots els ciutadans la importància científica de València i les seues valuoses col·leccions.

Dividit en quatre seccions, el museu permet un recorregut pel saber i la història natural, cuidant especialment aquells continguts que fan referència a la Comunitat Valenciana. S'ha procurat triar molt bé les peces i els muntatges -hi ha des d'una reproducció d'una Cova prehistòrica fins una reconstrucció de l'estudi de Ramón i Cajal, premi Nobel de medicina, passant per un audiovisual sobre els més importants científics valencians-, perquè l'excés de material no impedira captar la importància dels elements presentats i al mateix temps es mantinguera un discurs complet del que es vol mostrar.

Mes informació sobre accesibilitat

Activitats per a tots els públics

|

Activitats per a col·lectius

|


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI