21/08/2019 L'Oratge L'Oratge


Servicios de la web

Hall

Fitxa del recurs


PARC D'ORRIOLS

Fotografia del centre


Localització

Direcció: C/ ARQUITECTO TOLSA, s/n / SAN VICENTE PAUL, s/n
Telèfon: 96 352 54 78
Autobús: 11,12 y 70.
Metro: MACHADO (Línea 3) ORRIOLS (Línea 6)

Aparcament

1 plaça reservada al C/ de Sant Vicent Paül (davant el Poliesportiu); 1 plaça reservada al C/ de Santiago Rusiñol – Arq. Rodríguez; 1 plaça reservada al C/ de Motilla del Palancar.


Accés

Disposa de 6 accessos al parc tots ells adaptats. Un accés al C/ Arquitecte Tolsà, un accés al C/ Santa Genoveva Torres, tres accessos al C/ Santiago Rusiñol i un accés al C/ Sant Vicent de Paül.


Circulació horitzontal

Els carrers i itineraris principals que unixen les distintes portes d'accés del parc, disposen de paviment empedrat, amb una zona, a la cantonada del C/ Santiago Rusiñol – C/ Santa Genoveva, amb desnivells i ressalts salvats per un rampa amb pendent del 3% i escales de 3 escalons. La resta de carrers i itineraris secundaris disposen de paviment de terra batuda sense desnivells ressenyables.


Zones d'oci, serveis i mobiliari

El parc disposa al seu interior d'una àmplia zona de jocs infantils l'accés a la qual és totalment accessible. Emplaçat vora el parc s'ubica el Complex Esportiu d’Orriols, que depén de la Fundació Esportiva Municipal, l'accés al qual és accessible, adaptat a través d'una rampa de pendent del 6%.


Observacions

Horari: Primavera – estiu: 9:00 – 21:00 hores. Tardor – hivern: 9:00 – 18:00 hores.Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI