18/11/2019 L'Oratge L'Oratge


Servicios de la web

Hall


Valencia Pl. de l'Ajuntament, 1
46002 València
Tel.: 96 3525478

Presentació

Pere S. Fuset i Tortosa, Regidor Delegat de Cultura Festiva

A L’ESTIU, VALÈNCIA ESTÀ DE FIRA

La Fira de Juliol va nàixer al 1871 com una iniciativa de l’Ajuntament per reforçar l’oferta lúdica i atraure gent a la ciutat en un període que moltes persones aprofitaven per marxar fora de vacances. La intenció era dotar a València d’un esdeveniment en clau pròpia que donara vida, que fóra un reclam pels forasters i un incentiu per quedar-se ací pels valencians i les valencianes

Per a esta fira, per ser la primera de les actuacions que faré com a regidor, considere oportú presentar-me. Sóc Pere Fuset, enguany m’estrene com a regidor de Festes, i ho faig volent recuperar aquell esperit fundacional de la fira: atraure la gent, el talent, la pólvora i la música cap a València, perquè, en juliol, València és festa.

De la mateixa manera, és de justícia mencionar, per circumstàncies evidents, a l’anterior regidor Francisco Lledó i el seu equip ja què esta fira ha sigut dissenyada i programada des del seu criteri. Per això, he volgut respectar eixe treball previ i donar continuïtat a la fira tal i com s’havia ideat, com no podia ser d’altra manera.

En la València del canvi, les festes seran un element clau. Les festes han de ser l’altaveu a través del qual la nostra identitat col·lectiva, el nostre talent i la nostra cultura s’expressen al món sencer. Eixe és el meu primer objectiu per a estos quatre anys, el segon…que este juliol feu comboi i vingueu a València, que està de fira:)

Pere S. Fuset i Tortosa
Regidor de Cultura Festiva
Ajuntament de València

|


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI