19/02/2019 L'Oratge L'Oratge


Servicios de la web

Hall

Valencia Pl. de l'Ajuntament, 1
46002 València
Tel.: 96 3525478

Informació per a proveïdors que utilitzen GE-FACTURA

Per a aquells proveïdors que habitualment envien les seues factures a través de GE-FACTURA, després de l’adhesió d’este ajuntament a FACe, el sistema de facturació electrònica no canvia en absolut. Poden continuar enviant les seues factures per mitjà dels distints mecanismes oferits: la plataforma online, els Web Services existents o a través de la passarel·la VAN.

S’admeten factures en format Facturae 3.2 i més avant en Facturae 3.2.1, però d’acord amb allò que s’ha establit per la Llei 25/2013 de " Impuls de la Factura Electrònica i creació del registre comptable de factures", es deixarà d’admetre el format Facturae 3.1, a partir d’una data què informarem oportunament els proveïdors que utilitzen l'esmentat format.

¿Què és Ge-factura?

La Plataforma de Facturació Electrònica de la Generalitat, Ge-factura, és un sistema que permet la facturació electrònica a les Administracions Públiques valencianes interessades a oferir este servici als seus proveïdors.

El Decret 97/2010, de 21 de maig, del Consell establix les condicions s’establixen les condicions tècniques i normatives per a l’expedició de factures electròniques, i regula el procediment per a l’accés i ús de la plataforma de facturació electrònica, i s’aprova el format Ge-factura.

Requisits per a utilitzar Ge-factura en l`Ajuntament de València

  • Donar-se d’alta com a proveïdor. Els proveïdors que desitgen facturar electrònicament a l’Ajuntament de València i a la resta d’organismes i entitats que utilitzen la Plataforma, deuran, com a pas previ, donar-se d’alta en la plataforma.
Alta de proveïdors de GE-Factura
  • Que els departaments a què es vol facturar estiguen publicats en este portal com a receptors de factures electròniques.

La llista de departaments receptors es fa publica en este portal i serà actualitzada amb periodicitat.


Departaments receptors de l’Ajuntament de València
(Actualitzat el 04/10/2016, pdf 34,7 kb)Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI