Servicios de la web

Hall


Valencia Pl. de l'Ajuntament, 1
46002 València
Tel.: 96 3525478

PRESENTACIÓ DEL REGIDOR

Emiliano García Domene.

La Regidoria de Salut i Consum Responsable de l’Ajuntament de València desenvolupa, entre d’altres, programes de promoció de la salut, prevenció de les malalties, educació per a la salut i el consum responsable a través de l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC); tot això en el marc dels estils i hàbits de vida saludables, tant de forma individual com comunitària.

Específicament, a través del Pla Municipal de Drogodependències i Altres Trastorns Addictius (PMD), realitzem programes de prevenció de les addiccions tant amb com sense substància, dirigits a tota la ciutadania del municipi de València.

El PMD té l’autorització preceptiva de la Direcció General d’Ordenació i Assistència Sanitària de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana com a Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives (UPCCA-VALÈNCIA), figura inscrita amb el núm. ACD/9035 en el Registre de Centres i Servicis d’Atenció i Prevenció de les Drogodependències de la Comunitat Valenciana i complix amb tots els requisits establits per la legislació vigent, especialment amb els que disposa el Decret 132/2010, de 3 de setembre del Consell de la Generalitat Valenciana, així com la Llei 10/2014, de 29 de desembre, de la Generalitat, de Salut de la Comunitat Valenciana.

Les àrees d’intervenció de la UPCCA-VALÈNCIA són: Prevenció Comunitària, Prevenció Familiar, Prevenció Escolar i Alternatives d’Oci i Temps Lliure, que gestiona el Servici de Drogodependències. Disposa també d’un complet fons documental específic sobre drogodependències i altres trastorns addictius, a més de tindre literatura i materials científics de ciències socials, ciències de la salut i ciències de l’educació que s’aglutina en el Centre de Documentació sobre Drogodependències i Altres Trastorns Addictius Dr. Emilio Bogani, que és d’accés lliure i gratuït tant presencial com en línia per a totes les persones que el requerisquen.

A través d’esta pàgina web realitzem un gran esforç per a incloure i difondre contínuament tota la informació que es genera en la UPCCA-VALÈNCIA de l’Ajuntament de València de forma dinàmica, pràctica i didàctica, amb l’objectiu que tota la societat tinga accés als servicis, programes, activitats, etc. que es realitzen, així com per a potenciar la formació de totes les persones interessades en estos aspectes preventius, fomentar la participació social per mitjà dels diferents mitjans tecnològics que posem a disposició dels ciutadans i generar opinions que redunden en benefici de la societat.

Tota la informació d’esta web ha sigut i és d’utilitat per a les ciutadanes i ciutadans i molt especialment per als professionals de la salut, de l’educació, de les ciències socials, de la informació i la comunicació, etc., així com per als investigadors, per a les organitzacions i les associacions ciutadanes interessades en els hàbits i estils de vida saludables.

Rebeu una salutació ben afectuosa,

EMILIANO GARCÍA DOMENE
Regidor de Salut i Consum Responsable

|


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI