26/05/2019 L'Oratge L'Oratge


Servicios de la web

Hall


Valencia Pl. de l'Ajuntament, 1
46002 València
Tel.: 96 3525478

PRESENTACIÓ

Carta de la regidora

Maite Girau Meliá Maite Girau Meliá

La Regidoria de Sanitat, Salut i Esports de l'Ajuntament de València desenrotlla, entre altres, programes de Promoció de la salut, prevenció de les malalties, educació per a la salut i la pràctica d'exercicis físics i d'esports, en el marc dels estils i hàbits de vida saludables, tant de forma individual com comunitària.

Específicament i a través del Pla Municipal de Drogodependències i Altres Trastorns Addictius (PMD), realitzem programes de prevenció de les addiccions tant amb substància com sense substància, dirigits a tota la ciutadania del municipi de València.

El PMD té la preceptiva autorització de la Direcció General d'Ordenació i Assistència Sanitària de la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana, com a Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives, UPCCA-VALENCIA, i figura inscrita amb el núm. ACD/9035 en el Registre de Centres i Servicis d'Atenció i Prevenció de les Drogodependències de la Comunitat Valenciana, complint amb tots els requisits establits per la legislació vigent, i especialment amb el que disposa el Decret 132/2010, de 3 de setembre del Consell de la Generalitat Valenciana, així com amb el que disposa la Llei 10/2014, de 29 de desembre, de la Generalitat, de Salut de la Comunitat Valenciana.

Les àrees d'intervenció de la UPCCA-VALENCIA són: Prevenció Comunitària, Prevenció Familiar, Prevenció Escolar i Alternatives d'Oci i Temps Lliure. Disposa també d'un complet fons documental específic sobre drogodependències i altres trastorns addictius, a més de tindre literatura i materials científics de ciències socials, ciències de la salut i ciències de l'educació, que s'aglutina en el Centre de Documentació sobre Drogodependències i Altres Trastorns Addictius “Dr. Emilio Bogani”, que és d'accés lliure i gratuït tant presencial com online per a totes les persones que ho requerisquen.

La Regidoria de Sanitat, Salut i Esports a través d'esta pàgina web, realitza un gran esforç per a incloure i difondre contínuament tota la informació que es genera en la UPCCA-VALENCIA de l'Ajuntament de València, de forma dinàmica, pràctica i didàctica, amb l'objectiu que tota la societat tinga accés als servicis, programes, activitats, etc., que es realitzen. Així com, per a potenciar la formació de totes les persones interessades en estos aspectes preventius, fomentar la participació social per mitjà dels diferents mitjans tecnològics que posem a disposició dels ciutadans i generar opinions que redunden en el benefici de la societat.

Confie en que tota la informació d'esta web siga d'utilitat per a les ciutadanes i tots els ciutadans i molt especialment per als professionals de la salut, de l'educació, de les ciències socials, de la informació i la comunicació, etc.; així com per a investigadors, per a les organitzacions i associacions ciutadanes interessades en els hàbits i estils de vida saludables.

Reben una salutació ben afectuosa,

MAITE GIRAU MELIÁ
Regidora de Sanitat, Salut i Esports.

|


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI