17/10/2019 L'Oratge L'Oratge


Servicios de la web

Hall

Coordinador General Junta Central Falllera

José Martínez Tormo

DADES DE CONTACTE

Avinguda de la Plata, 117
46006 València
Telèfon: 96 352 17 30

RETRIBUCIONS I DECLARACIONS DE BÉNS I DRETS PATRIMONIALS

Retribució anual bruta (sense antiguitat): 61.131,55

Declaració de béns i drets patrimonials:

BOP 27-10-2017 (pdf descarregar) BOP 27-03-2017 (pdf descarregar) BOP 30-03-2016 (pdf descarregar)

TRAJECTÒRIA PROFESSIONAL

Llicenciat en Història, i màster en Gestió Cultural, ha estat vinculat a la gestió de programes culturals des de l’any 1998, primer en l’àmbit associatiu vinculat amb el patrimoni cultural i, posteriorment, adquirint major professionalitat en diversos àmbits. És també especialista en Community Manager per AERCO, monitor sociocultural, especialista en Treball de Camp Etnogràfic per la Universitat de València i Guia oficial de Turisme acreditat per la Generalitat Valenciana.
Al llarg de la seua trajectòria professional ha participat en diferents projectes liderats per l’administració pública relacionats directament amb la gestió, la formació, i la investigació de recursos culturals. En especial, destaca la seua vinculació amb el Servici d’Assistència i Recursos Culturals (SARC) de la Diputació de València i la gestió del Mapa Cultural de la província de València, però també la formació d’agents de desenvolupament turístic.
La seua activitat en l’àmbit de la gestió cultural ha estat complementada amb una formació i pràctica incipient en la investigació vinculada al sector cultural, gràcies a la qual ha participat en diferents publicacions relacionades amb la política cultural i la implicació entre cultura i territori, en especial la monografia Cultura. Estrategia para el desarrollo local (AECID, 2007) junt amb altres autors.
Igualment, la seua activitat com a gestor cultural s’ha vist ampliada a l’àmbit de la cultura i la festa popular, en especial les Falles de València, oferint una perspectiva professional a la gestió i investigació sobre el fenomen festiu. Des de 2004 participa activament en l’Associació d'Estudis Fallers (AdEF) i són nombroses les activitats i publicacions desenvolupades en aquest àmbit, destacant en especial l’assessorament i redacció de la candidatura de la festa de les Falles a la llista del Patrimoni Cultural Immaterial de la UNESCO.
Membre de l’Associació de Gestors Culturals del País Valencià (AGCPV) ha participat amb ponències i intervencions en diversos programes formatius en gestió cultural en l’àmbit universitari.
És autor del blog Gestionar cultura i de més d’una dotzena d’articles d’opinió sobre gestió, patrimoni i política cultural en la premsa regional (Levante-EMV).


Registre d'obsequis Registre de viatges


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI