18/03/2018 L'Oratge L'Oratge


Servicios de la web

Hall

Convenis signats 2017

Text complet dels convenis signats per l’Ajuntament de València l’any 2017

Patrimoni Històric i Cultural

Cesió temporal de l'us de l'ermita de Sant Jordi del Puig. 2ª addenda al conveni per a la gestió de l'exposició i manteniment del "Museu de l'Arròs a la ciutat de València"

Ocupació i Emprenedoria

Intermediació e inserció laboral entre l'Ajuntament de València i el Grup Eulen Desenvolupament d'un programa formatiu per a la inserció laboral de persones amb formació qualificada.

Benestar Social

Col·locació de contenidors de roba. Desenvolupar un programa d'acolliment a dones inmigrants i dones en risc d'exclusió social. Contractació del servei d'acompanyament en itineraris d'inserció laboral de majors de 30 anys en situació d'exclusió social.

Promoció Econòmica, internacionalització i Turisme

Coordinar accions dirigides a la promoció, el desenvolupament i la sostenibilitat del sector de la xufa de València y la dinamització turística de la ciutat. Foment y realització d'actuacions que contribuixin al millor coneixement entre les societats de la región d'Àsia i el Pacífic i Europa i Espanya, promocionant València com a lloc de trobada d'aquestes societats. Regulació de la utilització per l'Ajuntament dels espais del Palau de Congressos. Agermanament entre les ciutats de Chengdu y València.

Cementeris

Pràctica d'assistencia religiosa en el Cementiri General. Pràctica d'enterraments en el Cementirio General. Práctica d'enterraments en el Cementirio General.

Recursos Culturals

Realitzación d'activitats d'interés que desenvolupe Les Arts i, en particular, per escenificar una ópera creada por un compositor valencià. Col·laborar en el finançament del programa d'activitats culturals, acadèmiques i divulgatives.

Jardineria

Ejecució de millores durbanització en el circuit de running 5k en l'antc llit del riu Túria. Regular una donació per destinar-la al projecte mediambiental d'ornamentació urbana i restauració paisatgística exclosa zona forestal en els municipis de València.

Sanitat

Establiment de les bases de col·laboració en matèria de salut. Realització d'activitats al Centre de Recursos y Formació en Consumo.

Acció Cultural

Pròrroga de la realitzación de la programació del Centre Teatral Escalante en el Teatre El Musical. Crear un espai comú (coworking) en el Teatre El Musical.

Pobles

Prestació sanitària ambulatòria en Massarrojos. Prestació sanitària ambulatòria en La Punta. Prestació sanitària ambulatòria en El saler, Forn d'Alcedo i el Perellonet.

Joventud

Realització del programa per a la inserció professional dels joves universitaris. Participació de la juventud en el desenvolupament social, polític, econòmic i cultural.

Varis

Obtenció, monitoratge i divulgació de la informació obtinguda en el Racó de l'Olla. Presentació telemática de declaracions, comunicacions i altres documents administratius en representació de tercers. Establir termes i condicions de la colaboració en matèria de tecnologies de la informació i la comunicació i administració electrònica. Creació d'una "Fila Cero" per a personae amb inquietuds culturals i escassos recursos econòmics. Reordenació de l'illa de cases delimitada per els carrers de l'Alcudia, Salabert, Marquès de Elx i Pinet (NHT de Patraix) i inmediata obertura a l'ús públic del carrer Salabert. Presentació d'assistencia sanitària ambulatoria en Carpesa, Benifaraig, Borbotó i Poble Nou. Realització de pràctiques formatives de l'alumnat de la Facultat de Ciències de la Salut. Ampliació i millora del servici de recollida selectiva d'envasos lleugers. Realització d'activitats pirotècniques i culturals de l'any 2017. Realitzación de la cavalcada de Reis 2017

ATENCIÓ CIUTADANA


Convenis

Anys anteriors

2016 2015


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI