Servicios de la web

Hall

AGENDA

logo Ajuntament de València

LA NAU - UNIVERSITAT DE VALÈNCIA
Lluny del cànon. Vint-i-tres obres del Museu de Vilafamés.


Lluny del cànon. Vint-i-tres obres del Museu de Vilafamés.

Lluny del cànon. Vint-i-tres obres del Museu de Vilafamés.

DATES: Del 06 de març al 05 de maig.
HORARI: De dimarts a dissabte, de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 20.00 hores. Diumenges i festius, de 10.00 a 14.00 hores. Dilluns tancat.
PREU: Entrada gratuïta, aforament limitat.
SALA: Sala Acadèmia.

El museu d'Art Contemporani Vicent Aguilera i Cerni de Vilafamés s'ha convertit, per mèrit propi, en un referent en matèria d'art contemporani. En aquest sentit, Lluny del cànon. Vint-i-tres obres del Museu de Vilafamés, és una oportunitat per a mostrar una part del valuós i variat conjunt artístic del museu, així com una ocasió per a poder gaudir d'algunes peces que mai han eixit del propi espai artístic de Vilafamés. 
L'origen del museu, així com el context històric en el qual es va teixir, ha marcat l'evolució constructiva del conjunt artístic que posseeix. Es tracta d'un centre artístic materialitzat des de 1969, gràcies a Vicent Aguilera Cerni que va iniciar, per al conjunt arquitectònic i urbanístic del municipi castellonenc, el que seria el primer museu d'art contemporani de la Comunitat Valenciana. 
Per a la Universitat de València és un plaer commemorar els vint anys del Centre Cultural La Nau al costat d'institucions afins que també celebren la seua trajectòria, com en aquest cas el Museu de Vilafamés en el seu 50 aniversari. La col·laboració entre la Universitat de València i el Museu de Vilafamés respon també a l'aposta pel reconeixement del patrimoni valencià i d'aquells projectes culturals que construeixen la història del nostre context més immediat. D'altra banda, la pròpia labor exercida des del discurs de l'exposició naix de la selecció de fons i del propi diàleg de les peces, permetent gaudir d'una nova mirada. A través d'aquests treballs realitzarem un recorregut històric per l'art valencià per a mostrar també la identitat d'un centre que des del principi va saber integrar l'entorn de Vilafamés en el seu discurs.Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI