Servicios de la web

Hall

AGENDA

logo Ajuntament de València

TEATRE RIALTO
Dinamarca


Dinamarca

Dinamarca

DATA: Del 3 d'octubre al 3 de novembre del 2019
HORARIS: Estrena 11 d'octubre a les 20.00 hores; dimecres 10:30 h (matinals instituts i grups, 16, 23 i 30 d'octubre); dimecres 9 d'octubre 19.00 hores (funció especial Dia de la Comunitat Valenciana); dijous 19.00 hores; divendres i dissabte 20.00 hores; diumenge 19.00 hores.
PREU GENERAL: de 8 a 16 euros PREU JOVE: 8 euros (fins a 30 anys, amb identificació). PREU SETMANA ANTERIOR A l'ESTRENA: 3, 4, 5 i 6 d'octubre de 6 a 12 euros. Espectacle en valencià
ACTIVITATS PARAL·LELES: Lectures dramatitzades de les altres dos obres de la trilogia “Europa en guerra” de Josep Lluís i Rodolf Sirera a càrrec de CRÍT Companyia de Teatre. Dimarts 22 d'octubre a les 19.00 hores: “Silenci de negra”. Dimarts 29 d'octubre a les 19.00 hores Institut València de Cultura: “Benedicat”. Entrada lliure amb invitació.
Institut Valencià de Cultura
L'obra transcorre durant els anys de l'ocupació nazi de Dinamarca. Sis personatges van entreteixint una apassionant teranyina de relacions i conflictes que basculen de l'esfera més íntima i familiar a la lluita entre la Resistència i els grups paramilitars pronazis, de l'univers sentimental a l'ambició professional i dels desitjos sexuals més amagats a la crisi de la fe religiosa.
Dinamarca tanca la trilogia “Europa en guerra” dels germans Sirera. Plantejada de manera conjunta abans de la sobtada mort de Josep Lluís, ha sigut acabada per Rodolf com a homenatge al seu germà. Així, esta absorbent i magistral peça es convertix en l'última obra de dos dels més grans autors del nostre teatre.Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI