19/10/2018 L'Oratge L'Oratge


Servicios de la web

Hall

AGENDA

logo Ajuntament de València

VALÈNCIA
CAVALCADA DE REIS 2018

  • VALÈNCIA

Cavalcada

DATA: Divendres 5 de gener de 2018.
HORARI: A les 17:00 h rebuda al Port. A les 18:00 h Cavalcada de Reis: Navarro Reverter, Porta de la Mar, General Palanca, General Tovar, Pau, Sant Vicent, plaça de l’Ajuntament i Marqués de Sotelo (des de les 18 hores hi haurà animació prèvia a la plaça de l’Ajuntament).

Cabalgada Reis

Ja estan ací els Reis Mags! Per això, hem preparat una gran festa per a donar la benvinguda a Melcior, Gaspar i Baltasar abans que visiten totes les cases de València, amb més animació i un recorregut més llarg.

Els gegants Jaume i Violant, acompanyats pels cabuts de la ciutat, obriran una gran desfilada amb grups d’animació, música i comparses que acompanyaran nous personatges com ara la missatgera Caterina (amb la bústia reial) i el patge Miquel, que faran d’avançada a l’arribada dels Reis d’Orient, que es dirigiran als xiquets i xiquetes des del balcó de l’Ajuntament.

Com a colofó de la Cavalcada de Reis, un final piromusical en què la pirotècnia Peñarroja acompanyarà la Banda Municipal de València interpretant una peça clàssica del repertori nadalenc.Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI