Servicios de la web

Hall

AGENDA

logo Ajuntament de València

CENTRE CULTURAL BANCAIXA
València Jazz, dues dècades de jazz en un catàleg


València Jazz, dues dècades de jazz en un catàleg

València Jazz, dues dècades de jazz en un catàleg.

Fundació Bancaixa presenta el catàleg València Jazz. Perdut Club, epicentre d'una eclosió musical, una edició que repassa l'auge d'aquest estil musical a la ciutat de València des de finals dels anys setanta i fins a mitjan noranta, i que des de hui està disponible en la web per a la seua lectura i consulta.

La publicació, que es presenta virtualment per a oferir al públic aquest contingut cultural durant el període de quarantena per l'alerta sanitària COVID-19, recull una selecció de fotografies, cartells, retallades de premsa, programes de mà i documents que reflecteixen com la ciutat de València va ser referència en la programació del millor jazz durant tots aqueixos anys.

El catàleg es converteix així en un testimoniatge gràfic d'aqueixa etapa d'esplendor, que també es va poder veure en l'exposició amb el mateix nom que la Fundació Bancaixa, amb la col·laboració del Institut Valencià de Cultura (Generalitat Valenciana), va realitzar en la seua seu en 2016 amb el comissariat de Jorge García i Toni Picazo.

Per a més informació consulte ací. Consulte el catàleg ací.


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI