Servicios de la web

Hall

AGENDA

logo Ajuntament de València

TEATRE EL MUSICAL
Majors a escena. Programa certamen de teatre per a persones majors 2019. És temps de... teatre!


Majors a escena. Programa certamen de teatre per a persones majors 2019. És temps de... teatre!

DATA: Del 25 al 27 de juny de 2019.
LLOC: Teatre "El Musical".
HORARI: Una actuació al matí a les 12.00 hores i dues actuacions a la vesprada en horari de 16.30 a 19.00 hores.
El dimarts dia 25 de juny a les 12.00 hores serà la inauguració del Certamen.

L'Ajuntament de València, des de la Regidoria de les Persones Majors convoca el III Certamen de Teatre per a Persones Majors “MAJORS A ESCENA”.

L'objecte del certamen: la representació d'una obra de teatre en valencià o castellà, llengües oficials de la Comunitat Valenciana, de tots els grups de teatre participants.

El principal objectiu és potenciar i incentivar l'activitat artística i creativa de les persones majors, procurant que siga una plataforma que fomente i done suport a les seues inquietuds culturals.

Participen en la 3a edició del certamen 8 grups de teatre pertanyents als CMAPM i 1 un grup teatral de persones majors de la ciutat de València.

Volem que assistisquen un gran nombre de persones i així puguen gaudir de les representacions teatrals, per això, l'entrada en el teatre “El Musical” és lliure i gratuïta tots els dies del Certamen “Majors a escena”.

Programació 25 de juny (pdf 174 kb). Programació 26 de juny (pdf 179 kb). Programació 27 de juny (pdf 177 kb). Programació general (pdf 342 kb).

Utilitats

Majors a escena 2019

Majors a escena 2019 Polsa per a visualitzar el vídeo dels participants en la mostra "Majors a escena 2019".Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI