Servicios de la web

Hall

AGENDA

logo Ajuntament de València

IV ACCIÓ SOLIDÀRIA 'VALÈNCIA CONTRA EL CÀNCER' 2019

  • VALÈNCIA

IV Acció Solidària ‘València Contra el Càncer’

DATA: Diumenge 20 d'octubre de 2019.
LLOC: Eixida des del Passeig de l'Albereda.
HORARI:
· A les 08.30 hores: Màster class de Ioga gratuïta.
· A les 09.00 hores: Carrera (5K).
· A les 09.05 hores: Patinada popular.
· A les 10.00 hores: Marxa nòrdica i marxa a peu (5K).
· De 10.00 a 10.45 hores: Nia Moving to Heal oferirà una de les seues sessions on fusionen dansa, arts marcials i mindfulness.
· A les 11.00 hores: Classe de zumba gratuïta.

La quarta edició de València Contra el Càncer ja té data. Un gran esdeveniment esportiu multitudinari organitzat per l'Associació Espanyola contra el Càncer, AECC València que se celebrarà el pròxim 20 d'octubre.

El 100% dels ingressos obtinguts per les inscripcions es destinaran a projectes d'investigació oncològica. Aquest esdeveniment s'emmarca dins del circuit RunCáncer-AECC València, un dels circuits solidaris més grans d'Europa que inclou més de 80 proves en localitats de tota la província i que, de moment, ha comptat amb la participació de més de 30.000 persones.

Uneix-te a nosaltres per a córrer, caminar, animar, patinar… contra el càncer i poder gaudir d'un esdeveniment íntegrament solidari en una causa que és responsabilitat de tots, així com d'una espectacular jornada esportiva.


MÉS INFORMACIÓ:

En el web de la Fundació Esportiva Municipal. En el web de Run Cancer. AECC Circuito València 2019. INSCRIPCIONS en el web de Top Run.


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI